AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-09-2012, 22:57   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Lightbulb Meram Belediyesi'nden sporculara jest!

Meram Belediyesi, 2012 Londra Paralimpik Oyunları´nda ülkemize altın madalya kazandıran Meram Belediyesporlu Nazmiye Muslu ile Yasemin Ceylan´ın adlarını verdiği 2 spor tesisini hizmete açtı.

Nazmiye Muslu Spor Tesisleri'nde düzenlenen açılış törenine Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Uzbaş, AK Parti İl Başkan Vekili Serpil Yakut, AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci, S.Ü. BESYO Müdürü Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi, AK Parti il ve ilçe teşkilat yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, Meram Belediyesporlu sporcular ve aileleri katıldı.

Programın başında Meram Belediyesporlu tekvandocu ve cimnastikçilerin yaptığı gösteriler büyük alkış aldı.

Londra Paralimpik Oyunları'nda 17 gram farkla olimpiyat 3'üncülüğünü kaçırarak 4'üncü olan ve adı Karadiğin Mahallesi'nde yaptırılan tesise verilen Meram Belediyesporlu Yasemin Ceylan, "Desteklerinden dolayı Meram Belediye Başkanımız Sayın Dr. Serdar Kalaycı'ya ve diğer emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum." dedi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN SELAMINI KALAYCI'YA İLETTİ

Meram Belediyesporlu olimpiyat ve dünya şampiyonu Nazmiye Muslu da katılımcıların alkışları eşliğinde sahneye geldi. Muslu yaptığı duygu yüklü konuşmada şunları söyledi:

"Öncelikli olarak benim ismimi böyle güzel bir tesise verdiği için Serdar Kalaycı başkanıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Böylesine güzel tesislerden çok daha başarılı sporcular çıkacağına ve şampiyonalarda bayrağımızı dalgalandıracaklarına yürekten inanıyorum. Bu benim aldığım ilk madalya olabilir ama son madalya da değil. Bundan sonraki hedefim 2016 olimpiyatlarında yeni rekorlar kırmak. Hafta başında Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikteydik. Başbakanımızın Meram Belediye Başkanımıza çok selamları var. Onun selamını da Başkanımız Sayın Serdar Kalaycı'ya iletiyorum" diye konuştu.

Belediye olarak her alanda güzel hizmetler yapmaya devam ettiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı da, "Bu tesisin açılışı için geldiğimiz güzergahta kentsel dönüşüm çalışmalarından yeni belediye hizmet binamıza varıncaya kadar çok önemli hizmetleri müşahede etmişsinizdir. Fiziki hizmetlerde olduğu gibi sosyal ve kültürel hizmetlerle de halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. 2 hafta önce Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Şehit Süleyman Ballan Spor Tesisinin açılışında Nazmiye Muslu ve Yasemin Ceylan'ın adlarını yaptığımız spor tesislerine vereceğimizi açıklamıştık. Çok şükür şimdi bu iki kardeşimizin adını taşıyan tesisleri hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdiye kadar 5 spor tesisini hizmete açtık. Bundan sonra da 4 yeni spor tesisini ilçemize kazandıracağız. 4 yılda 4 yarı olimpik kapalı yüzme havuzunu Meram'a kazandırmış olacağız. Spora verdiğimiz destek bundan sonra da artarak devam edecek" şeklinde konuştu.

S.Ü. BESYO Müdürü Prof. Dr. Nizamettin Çifti, Konya'nın sporcuya verdiği destekle bir marka haline geldiğini belirterek, "Meram Belediye Başkanımızı da bu vefalı davranışından dolayı tebrik ediyorum" dedi.
Başarılı sporcuların isimlerinin tesislere verilmesinin çok manidar olduğunu vurgulayan AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci ise şöyle konuştu: "2 hafta önce şehidimizin ismini bir tesise veren Meram Belediye Başkanımız şimdi de Meram Belediyesporlu 2 başarılı sporcunun adını spor tesislerine veriyor. Bu ince davranışından dolayı başkanımızı kutluyorum. "
Programda son konuşmayı yapan AK Parti İl Başkan Vekili Serpil Yakut da, "Bu iki sporcumuz, azmin ve inanmışlığın en güzel örnekleridir. Türkiye'nin sosyal devlet politikası tüm dünyaya örnek olmuştur. Belediyelerimiz de devlet politikasına paralel olarak güzel hizmetler yapmaya devam etmektedir" dedi.
Konuşmalardan sonra protokol mensupları, Meram Belediyesporlu başarılı sporcular Nazmiye Muslu, Yasemin Ceylan ile aileleri, tesislerin açılış kurdelelerini dualar eşliğinde kestiler.

Haber7

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)