![]() |
#1 |
![]() Merhaba arkadaşlar. Bende henüz yeni sayılabilecek bir AK Parti'liyim. Bu partiye gönül verişimden kısaca bahsedecek olursak, partiye pek ideolojik açıdan baktığımı söyleyemem. Ben bu partiye 8 yılda ülkeye kazandırdığı prestijden, milletine verdiği hizmetlerden, karizmatik ve diksiyonu kuvvetli bir genel başkana sahip olduğu için gönlümü de, oyumuda verdim. Kişisel görüş olarak pek muhafazakar değilimdir ancak dediğim gibi, önemli olan hizmet ve devletin bekasıdır.
Selam herkese kısacası.
![]() Konu Muhteşem tarafından (07-22-2011 Saat 10:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hoş geldin aramıza.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hoşbulduk.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hoşgeldin dostum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hoş geldiniz,sefalar getirdiniz efendim. Forumu inceledikçe daha çok forumda kalmak isteyeceğinizi düşünüyorum. Daimi olmanızı dilerim.
Hayırlı forumlar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Aramıza hoşgeldiniz. Forum içinde olsun, çevrende olsun Ak Parti'nin nasıl yapılandığını, hangi kişilerin bu parti çatısı altında çalıştığını görünce, emin ol partimizi ve forumu daha da çok seveceksin.
"Muhafazakar" kelimesi oldukça dikkatimi çekti. Televizyonda, dışarıda duydukların sanırım az çok seni etkilemiş. Emin ol ki Ak Parti diğer partiler gibi tek sesli bir parti değil. Bu parti içinde çok seslilik var. Tek ortak yanımız varsa, o da "daha güçlü Türkiye" hayalidir. Konu Eşref tarafından (07-22-2011 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hoşgeldiniz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hoşgeldin...
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ve Aleykümselam | AK Parti Forum'a Hoşgeldiniz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Aramıza hoşgeldiniz. Mevlana'nın dediği gibi "Ne olursan ol yine gel!" Aramızda herkese yer var. Daimi olmanız dileğiyle...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|