AK Gençliğin Buluşma Noktası

Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-08-2012, 20:42   #1
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart Milli Gazete "Azgın Teke Otu" :)
Bu tür haberler tartışmalar aslında tarzım değildir.
Ancak tek sebebi şu ki
Malum cemaat medyasını kola reklamı falan gibi sebepler ile sürekli eleştirip duran bir camia vardı.
Şimdi bu camia AZGIN TEKE işine ne diyecek acep :oleyo:
Reklam Erbakan haberinin hemen altında milli görüş camiasına sunuldu.
Hani bana sorarsanız anormallik yok,internet dünyası en çok bu reklamlar dönüyor da kendileri malum bu konularda çok hassaslar


 

manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-08-2012, 20:49   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
O reklamda İslami açıdan bir sakınca olduğunu düşünmüyorum; ama ilandaki seks hayatında ifadesi yerine cinsel hayatta denilseydi daha uygun olurdu.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2018, 11:15   #3
Kullanıcı Adı
akpartilidmr
Standart
Azgın Teke Otu (Keşişkülahı) Nedir?

Azgın teke otu, birbirinden farklı renklerde görülen dökümlü çiçeklere sahip bitkilerden bir tanesidir. Ters bir şemsiyeyi andıran, aşağı sarkan yapraklara sahip olan bitki çoğunlukla beyaz, lila ve mor tonlarında görülmektedir. Azgın teke otu en eski tarihlerden itibaren bilinen bir bitkidir. Kökü Uzak Doğu’ya dayansa da dünyanın pek çok noktasında farklı isimlerle bilinen bir yaygınlığa sahiptir. Etkileyici bir içeriğe sahip olduğu için şifasından yararlanıldığı bilinmektedir. Genellikle doğada kendiliğinden ortaya çıkan azgın teke otu, farklı kullanım alanları için özel olarak da üretilebilmektedir.

Azgın Teke Otunun Kullanım Alanları Nelerdir?

Azgın teke otunun en yaygın kullanım alanı ilaç sanayidir. Vücudun ihtiyaç duyduğu cinsel performansı gösterememesi tıp için ciddi bir hastalıktır. Bu nedenle tedavi ilaçlarında azgın teke otunun içeriğinden faydalanıldığı bilinmektedir. İlaç sanayi dışında cinsel performans artırıcı ürünlerin satışa sunulduğu noktalarda da azgın teke otunun bulunduğunu görebilirsiniz.

Azgın teke otu yalnızca cinsel performans için kullanılmaz aynı zamanda peyzaj mimarlığının da bir parçası olarak kullanılır. Bahçe, park gibi özel alanlarda renkli ve güzel bir görüntü yakalamak için azgın teke otu kullanılmaktadır.
Kullanım alanları arasında birbirinden farklı hastalıklar için kullanıldığı alternatif tıp sektörü de yer almaktadır.

Azgın Teke Otunun Faydaları Nelerdir?

Azgın teke otu, insan vücudunda bulunan tüm eklemleri güçlendirme özelliğine sahiptir. Bu nedenle yaşlılıkla beraber artış gösteren eklem ağrılarına oldukça iyi gelecektir. Hareket kısıtlayan, kronik seyirli eklem ağrınız varsa bu bitki iyi gelecektir.

İnsan vücudunu güçlendiren ve enerji kazanmasını sağlayan azgın teke otu aynı zamanda bağışıklık sistemini kuvvetlendirmektedir. Bağışıklık sisteminde meydana gelen zayıflama kısa süre içerisinde pek çok kez hastalanmanıza neden olacaktır. Buna engel olabilmek için düzenli olarak azgın teke otu çayını içmelisiniz. Bağışıklığınız güçlendiğinde en basit hastalıktan en zorlu hastalığa kadar daha dayanıklı olmanız mümkündür.

Azgın teke otunun en genel faydası cinsel istikrarsızlığı ortadan kaldırmaktır. Erken boşalma, düzenli ilişkiye girememe, isteksizlik gibi pek çok sorun bu bitki sayesinde atlatılabilmektedir. Cinsel hayata desteği oldukça fazla olan bitkinin aynı zamanda sperm kalitesini de artırdığı bilinmektedir. Vücutta bulunan ölü sperm sayısını azaltan, spermleri canlandıran özel bir bitki olduğunu söylemek doğru olacaktır. İçerisinde bulunan afrodizyak etkisi ile kısa süre içerisinde bu sorunların ortadan kalkacağına emin olabilirsiniz.

Bilgihanem
akpartilidmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım