![]() |
#1 |
![]() minik çocuklardan ilginç sorular
![]() - anne bu ne ? - buzdolabı yavrum . - neden ? -anne balıklar su içer mi ? -enişte bu ne? -çakmak (1 dakika sonra) -enişte bu ne? -çakmak … -enişte bu ne? -çakmak bahadır … -enişte bu ne? -gazoz kapağı -olur mu o çakmak! -balıklar terler mi ? -anne ben kurt olsam ablam da ormanda kuzu olsa o zaman benden korkar mı? - pirincin üzerinde neden çizgi var? -kedi maması yesem kedi olur muyum anne? -olmazsın kızım -peki kedi benim yemeğimi yerse insan olur mu anne? -baba, yeni aldığın ayakkabılarım ne renk? -kahverengi yavrum. -peki baba, kahve ne renk? -….?! -bunu kırıyım mı? -hayır. -bunu kırıyım mı? -hayır. -bunu kırıyım mı? -hayır. ……. -bunu kırıyım mı? -kır tamam kır.. -neden? -teyze bu ne? -uçak -o uçak değil bi kere, helikopter! -hamile bi kadına: sen çocuğunu niye yedin? -anne ben babamı mı daha çok seviyorum seni mi ? -Anneee, bu kedinin kuyruğu niye uzamıyo? -ne?! -Çekiyorum ama niye uzamıyo? -baba -efendim kızım (geliyor du bakalım) -aksam olunca biz uyuyoruz ya -eee? -sabah kalkacağımızı nerden biliyouz? -!!? -anne ne zaman olacak bu yemek -ha deyince olmuyor -o zaman ne deyince oluyosa onu de ki olsun -bizim kaşımızı gözümüzü kim yaptı? -Allah yaptı -neden? ..... ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() •enişte bu ne?
•çakmak (1 dakika sonra) •enişte bu ne? • çakmak … • enişte bu ne? • çakmak bahadır … • enişte bu ne? • gazoz kapağı • olur mu o çakmak! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() -baba, yeni aldığın ayakkabılarım ne renk?
-kahverengi yavrum. -peki baba, kahve ne renk? -….?! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() anne bu ne ?
- buzdolabı yavrum . - neden ? harbiden neden ve niyeleri hiç bitmiyor ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() guzeldi...
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() -anne ben babamı mı daha çok seviyorum seni mi ?
bu soru genellikle büyüklerin anlamsız soruları katogorisinde ![]() babanımı daha çok seviyosun annenimi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bazen bu sorular insanı çileden çıkarıyo.
Benim deli kardeşim eve gelen kilolu misafir kadının yanına gidip ''Karnında bebek var demi?'' demişti. ![]() Ne diyeceğimizi bilemedik. Gülsek bi türlü gülmesek bi türlü.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|