AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-15-2011, 23:17   #1
Kullanıcı Adı
Bilal Baştan
Standart Mübarek asılabilir
Mısır'ın devrik Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek'in suçlu bulunması halinde asılabileceği belirtildi

Mısır basınındaki haberlerde, Mübarek ve oğulları Cemal ile Alaa'nın yolsuzluk ve hükümet karşıtı gösteriler sırasında uygulanan şiddetle ilgili soruşturmalar çerçevesinde sorgulandığı hatırlatılarak, Kahire Temyiz Mahkemesi Başkanı Zekeriya Şalaş'ın, ''göstericilerin ölümüne neden olmaktan suçlu bulunması halinde Mübarek'in idam edilebileceğini'' söylediği belirtildi.

Haberde, Mübarek'in önceden planlayarak rejim karşıtı göstericilere ateş açılması emrini verdiğinin kanıtlanması halinde bunun cezasının idam olduğu, önceden tasarlama durumunun olmaması halinde de cezanın ömür boyu hapis olduğu ifade edildi.

Soruşturmanın en az 6 ay sürmesi bekleniyor.

MÜBAREK ASKERİ HASTANEYE NAKLEDİLİYOR

Resmi MENA ajansının, Mısır Başsavcısı'na dayandırdığı haberinde, Mübarek'in askeri bir hastaneye nakledilmesi kararının alındığı belirtildi.

Mübarek'in, yeri konusunda açıklama yapılmayan askeri hastanede nöbetçi muhafızın nezaretinde olacağı kaydedildi.

Habertürk

Bilal Baştan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-15-2011, 23:36   #2
Kullanıcı Adı
HaArP
Saddamın, Benazir Butto'nun kaderine mi terk ediliyor ?
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2011, 23:37   #3
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saddamın, Benazir Butto'nun kaderine mi terk ediliyor ?
İkisiyle kıyas edilecek konumda değil Mübarek.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2011, 23:46   #4
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İkisiyle kıyas edilecek konumda değil Mübarek.
Kıyas etmiyorum acizane... Şeytanilerin haşa kendini 'Tanrı' yerine koyarak biz veririz biz alırız mantığına atıf yapıyorum nacizane... !

Mübarek firavundur lakin şeytanilerle arasındaki meselede çıkar çatışması olmuş ve Sudan'ın bölünmemesi için şeytanilere karşı öıkmıştır ! Biletinin kesilmesi bu yüzdendir !!! Bize göre hayır elbet ! Lakin uyanık olmalıyız acizane...!
Alt 04-16-2011, 19:32   #5
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kıyas etmiyorum acizane... Şeytanilerin haşa kendini 'Tanrı' yerine koyarak biz veririz biz alırız mantığına atıf yapıyorum nacizane... !

Mübarek firavundur lakin şeytanilerle arasındaki meselede çıkar çatışması olmuş ve Sudan'ın bölünmemesi için şeytanilere karşı öıkmıştır ! Biletinin kesilmesi bu yüzdendir !!! Bize göre hayır elbet ! Lakin uyanık olmalıyız acizane...!
30 yıldır Müslüman ülkelerle arası bozuk olan, Filistine gönderilen yardımda yıllardır sınır kapısını açmayıp Mavi Marmara olayının asıl sebebi olan,yahudi dostu, batı uşağı Mübarek'in biletini mi batı kesti?

Bana komik geliyor.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2011, 03:12   #6
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
30 yıldır Müslüman ülkelerle arası bozuk olan, Filistine gönderilen yardımda yıllardır sınır kapısını açmayıp Mavi Marmara olayının asıl sebebi olan,yahudi dostu, batı uşağı Mübarek'in biletini mi batı kesti?

Bana komik geliyor.
Hakikat budur acizane kardeşim... ! Lakin bu hayırdır... Onların Üzerinde Allah c.c. vardır... !
Alt 04-17-2011, 04:18   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
şerefi varsa intihar etsin...
Alt 04-17-2011, 11:55   #8
Kullanıcı Adı
Ammar
asılsın hemde bi 30 yıl meydanda asılı kalsın. kerçi O idam edilen alimlerin bit damla kanı etmez ama biraz insaflı olalım dedim. 30 yıl yeter.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2011, 12:28   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Halka verilsin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)