![]() |
#1 |
![]() ![]() Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek, uzun bir direnmenin ardından istifa ettiğini açıkladı... Ayrıntılar gelecek...
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (02-11-2011 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() muhabirimiz hüdaverdi mısırdaki tahrir meydanından bildiryor
![]() mübareğin son numarası olmasın bu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() haber açmaya bak
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Napim yaw haber siteleri baktım bişey geçmedi tv de duydum açtım hemen
![]() süleyman lavuğu da gitti ![]() Askeri darbe oldu denilebilir ama. Yönetim ordu da. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() El Cezire, Hüsnü Mübarek'in istifa ettiğini açıkladı. Tahrir Meydanında halk sevinç gösterilerinde bulunuyor. Mübarek'in görevi orduya devrettiğini iddia edildi. CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bir Firavun devri daha sona erdi. Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek istifa etti. Tahrir Meydanı'nda halk, sloganlar ve tekbirlerle kutlama yapıyor. Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek istifa etti. Mübarek yetkilerini Askeri Yüksek Konsey'e devretti. Mübarek'in Başkan Yardımcısı Ömer Süleyman, Hüsnü Mübarek'in istifa ettiğini açıkladı. Yerel bir hükümet yetkilisi, Kahire'den ayrılan Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek'in Kızıl Deniz'deki tatil beldesi Şarm eş-Şeyh'de olduğunu söylemişti. Mısır devlet televizyonu, kısa bir süre sonra cumhurbaşkanlığı makamından önemli bir açıklama yapılacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in ailesiyle birlikte başkent Kahire'den ayrıldığının açıklanmasından kısa bir süre yayımlanan haberde, açıklamanın "önemli ve acil" olduğu ifade edildi. Tahrir Meydanı'nda halk, sloganlar ve tekbirlerle kutlama yapıyor. haksöz |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Herkesin gözü aydın olsun... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hele şükür yahu ne inatçı keçiymiş inşaallah bu haber yalanlanmaz..
Ama esas sistemin değişmesi aktörün değişmesi Mısıra fazla huzur sağlamaz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Koskoca değişime tanıklık ediyoruz la
![]() Amma israil buna karşın gazzeyi bombalayabilir. Şimdiden açıklama bulundular 'mısır barış anlaşmasına sadık kalır umarım' diye. Gazze için rahatlatıcı bir şey ama bombalamalar daha da artabilir. Ne yana çekilse felaketle sonuçlanıyor gazze için. Gazze mısır a katılsa ? Çok zor,ilginç bir düşünce ama hiç yoktan iyidir bir yandan. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|