AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-19-2011, 19:33   #1
Kullanıcı Adı
Katade
Standart Muhtarlar bu 2 partiye çok kızdı!
Muhtarlar kendilerini dinlemeye gelmeyen AKP'ye ve kendilerini siyasi şovun parçası yapmak isteyen CHP'ye patladılar.

Muhtarlar toplantısında temsil krizi: Kılıçdaroğlu konuşurken muhtarlarların bir bölümü salonu terk etti.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu'nun Ankara'da yaptığı toplantıda temsil krizi çıktı. Federasyonun 'Sorunlarınızı AK Parti ve hükümetten temsilci dinleyecek." sözü vermesine rağmen, toplantıda muhalefet temsilcilerinin bulunmasına muhtarlar tepki gösterdi. Salondaki hava, Divan Başkanı Behiç Akaydın'ın, "Bizi sallamayan hükümeti bundan sonra biz de sallamayız." sözü üzerine gerildi. Federasyon Başkanı Ramazan Özünal ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında muhtarlar salonu terk etti.

Muhtarların maaşı ve özlük haklarıyla ilgili toplantıda gerginlik yaşandı. 'Sorunlarımızı çözecek olan hükümet ve bakanlar' diyen muhtarlar, toplantıda AK Parti'den kimsenin bulunmaması üzerine Federasyon Başkanı Özünal'dan bilgi istedi. Özünal'ın davet yaptıklarını savunması üzerine muhtarlar tatmin olmadı. Özünal'ın konuşmasını protesto eden muhtarlar yüksek sesle bağırdı. Bazıları da salonu terk etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da konuşmasını protesto eden muhtarlar salonu boşalttı. Dışarıda açıklama yapan muhtarlar, kendi sorunlarının yapıldığı toplantının siyasi şova dönüştürüldüğünü belirterek, Federasyon Başkanı Ramazan Özünal'ın yanlış yaptığını savundular. Bir muhtar, "Benim sorunlarımı muhalefet çözmeyecek ki, hükümet çözecek. Onlardan temsilciler gelmeliydi. Eğer Genel Başkanımız davet etmediyse yanlış yaptı. Davet edip hükümetten kimse gelmediyse AK Partililer ayıp etti." değerlendirmesi yaptı.

Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-19-2011, 20:03   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
tv de izledim demin baya kızmışlar.
mhp li vural konuşurken,mikrofonun fişini çekmişler
bdp çıkınca salon boşaldı zaten.
Alt 02-19-2011, 20:04   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Muhtarlar gereken tepkiyi göstermişler...
Anlayana tabiki de...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2011, 20:41   #4
Kullanıcı Adı
ALmi´
Ben de izledim tv de. Muhtarların yaptığı haklı bir tepkiydi. Kendi adıma memnun oldum bu tavırlarından dolayı.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2011, 21:53   #5
Kullanıcı Adı
ZÜMRA
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

reşit sen söyle sen işit
ZÜMRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)