![]() |
#1 |
![]() ![]() Kalbine inşa ettiğin babil kulesine yapılmış mütevazi bir intihar saldırısıdır aşkım seni sevdim hep neşeli oluşun sempatik bir istihbarat güvencesiydi sanki sendeki eksikliği tamamlamak için sevdim seni acıya yabancı duruşunu görmezden gelerek bütün hayalleri harcayan kayıtsızlığını bilerek sevdim belli ki şiddetle sevilmedin sen şimdiye dek hızla irtifa kaybediyorum seni severken ruhumun pilot kabininde ölüme uçuyorum seni militan bir ruhla seviyorum bebeğim seni severken afganistan olup vuruluyorum kendi yüreğimin ülkesi oluyor kendi ülkemin yüreğine sokuluyorum seni bir kanasın dürbününden süzüyorum birtanem teninin kozmetiğini yalayan rüzgarlarla boğuşuyor kaderini bir kurşunun kıvraklığıyla yarıştırıyorsun sana belalı bir aşkın namlusundan sesleniyor bir barbar cesedinin elleri ile dokunuyorum izin ver seni daha bir hırsla seveyim ben senin aşkının talibanıyım bebeğim sana olan tutkumun el-kaidesiyim günahsız şehirlere ihtiras kusup yorulma gözlerimi kalbimin sarp dağlarında ara seni kendi ülkende alacağım sevgilim antiemperyalist bir aşkla vurgunum sana ben ensendeki soğuk nefesin kendisiyim elbet bir gün, cesedinle evleneceğim bir misillemedir ilan-ı aşkım ergeç yüreğine postallarımla gireceğim bir gölgeyle savaşma beyhude bebeğim sakin ol, içinde bir yerlerdeyim ve seni almadan gitmeyeceğim ....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() cok ilginc kim yazms +
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() iyi hizli not almayi becerebiliyormussun :p
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Çok farklı bir şiir +1 :o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bir misillemedir ilan-ı aşkım
ergeç yüreğine postallarımla gireceğim bir gölgeyle savaşma beyhude bebeğim sakin ol, içinde bir yerlerdeyim ve seni almadan gitmeyeceğim .... Çok güsel şiirler nerden çalıosun bunları bakim sen :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() çok güzel yüreğine sağlık........ :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |