![]() |
#1 |
![]() Beşiktaş yönetiminin prensipte anlaşmaya vardığı Nobre için F.Bahçe ile görüşen Figer'in bu tutumu sıkıntı yarattı. Resmi değil Beşiktaş'ta devre arsından bu yana çözüme kavuşturulamayan Nobre'nin durumu, her gün farklı bir boyut kazanıyor. Yönetimin, "Nobre ile anlaşmaya vardık" şeklinde açıklama yapmasına rağmen bunun borsaya bildirilmemesi Juan Figer'i harekete geçirdi. Tepki topladı Siyah -beyazlılar, Nobre'yle ilgili son kararı vermek için şampiyonluğun kesinleşmesini beklerken; bunun üzerine menajer Figer'in, F.Bahçe'yle bağlantıya geçtiği ve elini güçlendirmeye çalıştığı öğrenildi. Figer'in bu tutumu, Demirören ve yönetim tarafından tepki ile karşılandı. Fotomaç
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ne üzülüyorsun yahu ben gitsin diy can atıyorum, onun yüzünden kaç maç hüsrana uğradık, onun yüzünden Bobo yedek kaldı hep, Mustafa hocada kafasız hep Nobre,yi oynatıyordu. Sakat olmasaydı biraz zor alırdık biz kupayı ve şampiyonluğu, sakatlndıda Bobo,yu almak zorundaa kaldı hoca sonradanda kafası dank etti...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Nobre türk statüsünde oynuyor hemde iyi bir oyuncu savaşçı pres yapıyor çabalıyor bizim yedekte boş oyuncu çok var onlardan yollayın nobre yabancı kontenjanından değil gitmese de olur... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Abicim o adam artık fosil oldu o eskidendi pres felan şimdi adam bastonla yürüyor.Bak kaç senedir hiç dikkat ettinmi Beşiktaş,ta alt yapıdan oyuncu yetiştirilmiyor doğru düzgün, eskiden her sen en az iki oyuncu top koştururdu alt yapıdan, denenirdi yetiştirilirdi ne yıldızlar çıkardı Beşiktaş...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|