![]() |
#1 |
![]() Aslan'ın Kongolu futbolcusu Shabani Nonda, bu sezon Gol Krallığı'nda iddialı olduğunu söyledi.
Aslan’ın Kongolu futbolcusu Shabani Nonda, bu sezon Gol Krallığı’nda iddialı olduğunu söyledi. Geçen sezon takıma geç katıldığı ve ligin ilk haftalarını kaçırdığı için önemli bir fırsattan yararlanamadığını belirten tecrübeli oyuncu, “Şimdi durum farklı. Hem geçen sezon takım olarak büyük bir tecrübe kazandık. Ayrıca bu kez şampiyonluğun getirdiği özgüven de içimizde olacak. Yönetimin yapacağı takviyelerle gücümüze güç katacağız. Ben de atacağım gollerle hem takımı şampiyonluğa taşımak hem de ligin en golcü oyuncusu olmak istiyorum” açıklamasını yaptı. Nonda, her fırsatta ülkesi Kongo’ya yardım yaptığını ve Galatasaray forması gönderdiğini de sözlerine ekledi. Kısa...Kısa... Ve Güney Florya’da Bir dönem Galatasaray’da görev yaptıktan sonra Fenerbahçe’ye geçen, giderken yanında Cim Bom’a ait oyuncu dosyalarını da götürdüğü iddia edilen Tamer Güney, yuvaya döndü. Güney’in, Turgay Renklikurt ile birlikte ‘danışman’ olarak Florya’daki altyapı binasına yerleştiği bildirildi. Semih’e vize yok Henüz 17 yaşında olmasına rağmen hem Arsenal’den hem de Inter’den transfer teklifi alan Semih Kaya’nın Galatasaray’dan ayrılmasına izin yok! Sarı-Kırmızılılar, PAF takımda görev yapan genç stoperi Duisburg kampına götürmeye ve A takıma adapte etmeye karar verdi. Yüzücüler işbaşında Sarı-Kırmızılı kulüp, 26-29 Haziran tarihleri arasında İzmir Atatürk Yüzme Havuzu’nda yapılacak olan Türkiye Açık Yaş Şüzme Şampiyonası’na 9’u erkek, 4’ü bayan olmak üzere 13 sporcu ve 2 antrenör ile katılacak. Cim Bom ayrıca, Almanya’daki Schwimmfest Şampiyonası’na da 12 sporcu ve 1 antrenör gönderecek. fanatik
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() nonda teknik ama yavaş galatasaraya golcü lazım ümit karanın yanına
|
|
![]() |