![]() |
#1 |
![]() ![]() Biryanım tevazuda ![]() ![]() MisalLâmelif…Elifiçözdüm ![]() Kendi”me bir Mim koydum“Kendim” oldum Dönüp dolaşıp sonunda bir noktada son buldum!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Hiç kimse yoktur olmasın kimsesi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() Geçmeyen zamana sabır ne Fayda ? / / Yoruldum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() Ey kalbin üzerinde titreyen hüzün!Acıya bismillah!Ateşe bismillah!Gözyaşına bismillah! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() Bir Visal'e uzanıştı hayat dediğimiz.... Baki aleme ![]() ~ ~ ~ ~ Baki Visal'i bulmak ümidiyle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() Sevgili; Ne olur kalbinde hapsetme beni Sende takılıp kalmasın kalbim Işık ol ![]() ![]() Sende kaybolduğum bir anda Bir ayet misali O'nu hatırlat Bir ses getir bana Bir söz ki O'ndan yana Ve bil sevgili Bir emanettir aşkım Senindir desemde Sahibini bil! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() Ben sana denize açılma demiyorum. Açılacak olursan tufana bile katlan ![]() Bostan ve gülistan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() Bir insana zorla sevdiremezsin kendini ''BANA GÜVEN'' diyemezsin eğer kalbindeki yangını hissetmiyorsa ve aslında güvenmeden seviyorsa O'na bir tek söz söyleyebilirsin. __'' SEN BİLİRSİN''__ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Gidiyorsun işte!Bir kenti terkediyorsun.Belki de sonsuza kadar.Sonsuzluk neyse
![]() ![]() ![]() 'Ben bir silahım! Ama hiçbir silah yaralamaz insanı ![]() Küçük İskender |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() A gönül! Mecnun misali ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|