![]() |
#1 |
![]() 110 farklı ülkeden gelen öğrenciler, sergiledikleri halk oyunlarıyla izleyenlerden tam not aldı.
6. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nı izleyenler arasında birbirinden ilginç konuklar da vardı. Önceki akşam İstanbul Gösteri Merkezi'ndeki programa modern dansın Türkiye'deki öncülerinden Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han Çinkitaş da katıldı. Olimpiyatlarda izlediklerinden etkilendiğini anlatan ünlü dansçı Tolga Han, olimpiyatları mükemmel bir organizasyon olarak nitelendirdi. Tolga Han, "Gelecek seneki olimpiyatlarda folklor benzeri oyunlar konusunda biz devreye girmek istiyoruz." diyor. Toplumun herkesiminden kabul gören bu hareket nedense bazı medyamızda Eurovision kadar(hatta ben hiç rastlamadım diyebilirim) bile bahsedilmedi ne yazık ki ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() daha adını bile duyamadığımız ülkeden gelip Türkçe konuşuyorlar.Helal olsun bunu organize edenlere.Koç bile ben 2 okul açarken göbeğim çatlıyor.Nasıl dünyanın dört bir yanına okul açabiliyorlar.Nasıl Kenya Bağledeş daha adını bile duymadığımız bir ülkeye sevgi okulları açıyor diyor.Ama bizimkiler bu okulları kötülüyor.Kötü ne var bu okullarda.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Demek ki hakkı ile anlatılınca, temsil görevini eda misyonu yerine getirilince, sahibiyet daha da artacak. İlgi konusunda belli kesimlerin, kasıtlı tavırları da olsa bu misyon kucaklanacaktır.
Önyargı kırıldığında, açılmyacak kapı, girilmeyecek gönül kalmaz. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|