AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-13-2010, 00:46   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Kılıçdaroğlu'na: Zavallı adam

Gazeteci Yazar Oral Çalışlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, ''Oyunu kullanamayan zavallı adam'' tabirini kullandı.

Referandum sonuçlarının değerlendirildiği CNN Türk'deki Ahmet Hakan'ın programına katılan gazeteci Çalışlar, program esnasında Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının canlı yayın olarak verilmesi öncesinde ''oyunu kullanamayan zavallı adam'' şeklinde nitelendirdi.
CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'in de yer aldığı programda Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının sona ermesinin ardından tekrar programa dönüldü. Ancak programa canlı yayın nedeniyle verilen arada izleyicilerden gelen telefon üzerine sunucu Ahmet Hakan, bir açıklama yapma gereği duydu.
Ahmet Hakan, ''Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını vermek üzere CHP genel merkezinden yayın yapıldığı sırada burada mikrofonlar açık kalmış ve Sayın Çalışlar'ın Kılıçdaroğlu için 'oyunu kullanamayan zavallı adam' dediği yayına yansımış'' diye açıklamada bulundu. Bunu üzerine kendisine söz verilen Çalışlar, zavallı tabiri nedeniyle incitici bir durumun ortaya çıkmasından ötürü Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi. Cihan

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-13-2010, 00:50   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Bu adamdı sanırım,kemalin oy kullanamama olayına karşın 'ben netten girdim öğrendim nerede kullanacağımı bu kadar basit' dedi Buydu sanırım,gürsel tekin den çıt çıkmadı

Aylar önce kemalin oy kullanamama haberinin de çıktığını dile getirdi.
İnternete girip oy kullanma yerine bakamayan bir dönek nasıl olurda ülkeyi yöneltmeye aday olabiliyor ve insanlar buna kanıyor şaşırıyorum.

kemalin basın açıklamasından sonra 'ülkenin umudu kılıçdaroğlu' gibisinden slogan atıldı yere düştüm gülmekten
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2010, 00:51   #3
Kullanıcı Adı
nrsbh
Standart
kemal i gördüm gerçekten de zavallıymış...
nrsbh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2010, 00:54   #4
Kullanıcı Adı
İKRA
Standart
Oy kullanamayan adama ülkeyi emanet etmeye çalışıyolar bide..
HasbinAllah ya..
İKRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2010, 01:06   #5
Kullanıcı Adı
H.S. GENÇ
Standart OY KULLANMAKTAN ACİZ KEMAL KILIÇDAROĞLU
OY KULLANMAKTAN ACİZ KEMAL KILIÇDAROĞLU ÜLKE YÖNETİMİNE TALİP OLMASIN ;)
H.S. GENÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2010, 04:20   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
12 Eylül 2010 Halk Oylamasıyla birlikte, 'Hayır Kampanyası' düzenleyip 'Hayır Kampanyası'nın liderliğini yaptığı halde seçmen kaydını yaptırmadığı için sandığa bile gidemeyip 'Hayır' oyunu kullanamayan zavallı Etro Kemal bitmiştir. Etro Kemal, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki anayasa değişikliği oylamalarında oy kabinine girip 'Hayır' oyu kulllanmamış, halk oylaması için seçmen kaydını yaptırmayıp halk oylamasında 'Hayır' oyu kullanamamış, kendisi ne TBMM'de ne halk oylamasında bir türlü 'Hayır' oyu kullanamadığı halde utanmadan sıkılmadan seçmenlerden halk oylamasında 'Hayır' oyu kullanmalarını istemiştir. 12 Eylül 2010 Halk Oylaması zavallı Etro Kemal'in sonu olmuştur.

Etro Kemal bitti; bir kısım medyanın şişirecek başka birisini bulması lazım.
Oysa bir kısım medya ne umutlarla şişirmişti Etro Kemal Balonunu. Ne hayalleri vardı bir kısım medyanın. 2011 Genel Seçiminde Etro Kemal'in başında bulunacağı CHP % 40'lar civarında oylar alarak, % 10 - % 15'ler civarında oy alacağını bekledikleri MHP ile birlikte CHP - MHP Faşizm Koalisyonunu kuracaktı. CHP - MHP Faşizm Koalisyonu Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne zulümler yapacak, Kürtleri ezecekti. Bir kısım medyanın bütün hayalleri suya düştü.

Bir kısım medya bundan böyle halka Etro Kemal'in yerine Biçare Sarıgül'ü pazarlamaya çalışabilir. Bir kısım medya, nasıl olmayan Etro Kemal Balonunu şişirdiyse, bundan böyle de olmayan Biçare Sarıgül Balonunu şişirebilir. Bir kısım medya balon şişirmekte ustadır. Eğer olur da bir kısım medya bundan böyle olmayan Biçare Sarıgül Balonunu şişirmeye çalışırsa, acaba Biçare Sarıgül'e de Etro Kemal'e Gandi Kemal lakabını bulduğu gibi bir lakap bulacak mıdır? Bir kısım medya belki Biçare Sarıgül'e de; Kennedy Mustafa, Abraham Mustafa, De Gaulle Mustafa veya Obama Mustafa gibi bir lakap bulabilir.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-14-2010, 03:34   #7
Kullanıcı Adı
yurdagül61
Standart
iki kelimeyi bi araya getirip konuşmasını bilmezler. oyunuda şu yada bu bahanelerin altına sığınıp kullanamayan bi genel başkan bundan ne köy olur ne kasaba dün gece saatini bile aştı 23 demişdi tüm tv kanalları nerdeyse 12 yi buldu konuşması hiç bi sözlerinde durmuyolar.dedim tam akıllanmışlardır bakalım ne diyecek ağzını acar açmaz akp nin zorbalıkla baskıyla kazandığını söylemesinmi yaa insan oturup bi bakar düşünür nerde yanlış yapıyoruz diye ama bunlarda kafa yokki düşünsünler.gazetecilerin sorusuna zavallı zavallı cvp verdi.cünkü artık elinde okucak sayfada bişey yok eline birileri bi parca kağıt yazıp vermişler 23 nisan şiiri gibi okudu bitirdi sonrada sorulara kem küm etmeye başladı.çokk konuştum sanırım arkadaşlar kusuruma bakmayın.
yurdagül61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-20-2010, 20:27   #8
Kullanıcı Adı
palipleten
Standart
oyuna sahip cıkamayan bir adam nasıl türkiyeye sahip cıkacak
palipleten isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım