AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-07-2012, 21:52   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Smile Özel harekat polisi Yasin-i Şerif okudu


Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Cengiz Erdem, Emniyet Genel Müdürlüğünden gelen yetkililerle birlikte patlamada hayatını kaybeden 11 yaşındaki çocuğun ailesine taziye ziyaretinde bulunurken, özel harekat polisi de Yasin-i Şerif okudu.

Şemdinli ilçesinde polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 11 yaşındaki Faris Demircan hayatını kaybetmiş, 18 kişi de yaralanmıştı.

Kaymakam Cengiz Erdem, Emniyet Genel Müdürlüğünden gelen yetkililerle birlikte bugün Ulu Cami'de taziyeleri kabul eden Demircan ailesini ziyaret etti. Burada özel harekat polisi tarafından Yasin-i Şerif ve dualar okundu.

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu ve Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüner'in taziye ve başsağlığı mesajlarını da ileten heyet, daha sonra bombanın patladığı alanın yakınlarında kurulan taziye çadırına geçti. Burada aile fertlerine başsağlığı dileklerini ileten heyet, ardından buradan ayrıldı.

Saldırıda hayatını kaybeden 11 yaşındaki Faris Demircan'ın ailesi ise, akan kanın durdurulması için yetkililerin duyarlı olmasını istedi.



İHA

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi