![]() |
#1 |
![]() ![]() "Biz Kaç Kişiyiz" Platformu'nun dün Ankara'da yaptığı miting fiyasko ile sonuçlandı Tuncay Özkan'ın öncülüğünü yaptığı "Biz Kaç Kişiyiz" Platformu'nun dün Ankara'da yaptığı miting fiyasko ile sonuçlandı. Özkan, Gaziantep'teki mitinge katıldığı için başkentteki mitinge katılamadı. İktidara karşı gövde gösterisi hedefiyle Abdi İpekçi Parkı'nda düzenlenen mitinge sadece 100-150 kişilik grup katıldı. Nutuk'tan pasajlar okunarak başlayan miting 10. Yıl Marşı'yla sona erdi. Mitingde konuşma yapan kişiler, Ergenekon çetesiyle ilgili operasyona eleştirilerde bulundular. Hukuka Saygı adıyla 20 ilde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen mitinglere katılım 200-250 kişinin üzerine çıkmadı. En kalabalık miting Tuncay Özkan'ın da katıldığı Gaziantep mitingi oldu. Buradaki mitinge ise yaklaşık 500 kişi katıldı. Haber Editör
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Dualarımız kabul oldu,insanların gözü açıldı :-*
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ˙·٠٠•● iddaa ediyorum ben bu adamdan daha fazla kişi toplarım ciddiyim :D˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Dün Eskişehirde 250 kişi,bugün Ankarada 100-150 kişi :D
Biri bana milyoncuklara ne olduğunu açıklasın hemen ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ˙·٠٠•● milyoncuklar şişirilmiş balon ˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ˙·٠٠•● gelişme var gaziantepte 500 kişi toplamayı başarmışlar :-X :-X ˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() başbakan 'bindirilmiş kıta' deyince kızıyorlardı...
onlara da aacıyorum ya arkalarından vurdu tuncay... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Çiğ köfte mi,şalgam mı ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ˙·٠٠•●bizim bağcılarda 20 ytl veriyorlardı miting için gaziantep koşullarına göre 10 ytl olabilir :D :D :D ˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Daha beter olacaktır.Özkan....Kışkırtıcı Özkan...Laik ve antifaşizan Özkan...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|