pkk ile mücadele
sayın başbakanıma sesleniyom ben bir halk olarak düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum terörle mücadeleniz güzelde onları vurmakla bitiremeyiz onlar içimize kadar işlemişler mecclisteki leri öncelikle ordan indirmenizi vede tererüslerin barındığı mağaraları dinamitle paran parca olmasını istiyorumki onların barınma yerlerinin yok edilmesi orda daha barına maz hale gelirler onlara bonba atmakla maralar biranlık temizle nir ama magaralarını yok edersek açık ta kalırlar vede askerlerimiz onları keklık gibi avlarlar saklanamazlar bu benim düşüncem. yazıklar olsun kürt kardeşlerimize bir avuç art niyetli insanların aklarına bakıpta devletinin başına düşman kesiliyolar insanlar cahil olmasındanmı nedir bilinmez ama para ile devletini bayrağını namusunu satan insanlar allah onlara öyle bela verirki hiç kimse anlamaz ne olduklarını çok şey anlatmak isterdim ama kısacası bizler osmanlı torunlarıyız ya sev devletini yada terk et bu sınırları derim o art niyetli insanlara bu vatanı kim bölmüşte bi avuç ...........mi bölecek bu vatanı
|