![]() |
#1 |
![]() Herşeyin Açıkça Görülebileceği AKTÜTÜN baskını..PKK Kamerasından...
http://video.google.com/videoplay?do...4XvDg&q=bezele
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bukadar insanlık dışı bir görüntü olabilirmi..
horgörüldüklerinin ve kullanıldıklarının farkında değillermi.. birde gülerek gidiyorlar...bukadar tiskindirici bir görüntü olamazdı... yazıklar olsun...ne hayvani ruhturki...bide çekim yapmışlar...izlemek bile tüylerimi ürpertti...birde şehit ailelerini hiç düşünemiyorum bile... neden yayınlanıyor bu ailelerin acılarını tazelemezmi...Allah kahretsin.. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu vahşet aktütün karakolu değil sanırım coğrafi yapısı pek uygun gelmedi bana yanılıyorda olabilirm
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Burası Aktütün; ama görüntüler eski gibi geldi bana da. Görüntülerde daha çok köy görünüyor; ama ara ara karakolun da görüntüleri var.
Bence bu görüntülerin yayınlanması olayın boyutlarını herkesin anlaması için ve "o an"ın farkına varabilmesi için önemli.Bu yüzden bulup da ekleyen arkadaşa teşekkürler... Düşünün siz yeryüzündesiniz ve bir uçak size bomba yağdırıyor; siz de kendinizi korumak adına uçağa bomba yağdırıyorsunuz(!) Dört tarafı dağlarla çevrili bir vadinin ortasında karakol; hangi akla hizmet, merak konusu... |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
O karakolun düşmana "gelip saldırırsanız bi halt edemeyiz" dercesine savunmasız bırakılması! |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Umarım batının bize kazandırmış olduğu evrensel demokrasi anlayışı içinde askerin her yaptığı aksaklığı eleştirme potasına ulamayı gözden kacırmayız yoksa aksi halde geçmişte bir askeri eleştirme güçüne nasıl ulaşacaktık bu yönden ak partimizin ülkeye kazandırmış oludğu sorgulama bilinçinin tabanı için ne kadar şükranda bulunsak azdır , eskiden her şehit olan kardeşimizin ardından duygusal ve hissi yanaşılan cenazelerin varlığı ile bütün sorgulamayı gölgede bırakıyorduk daha doğrusu askerin siyaset üstündeki baskısı bütün kurumlara yansıyordu bu günlerin kıymetin bilmeyip ak partiye eleştiri okları yönlendirenleri hizana cağırıyorum .
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Karakol Aktütün Karakolu Ki Çatıda da Yazıyor Ama Heralde Bu Son Baskın Değil..Mayıs Ayında Yapılan Baskın Olabilir..Bitkilerden Çıkardığım Kadarıyla
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Öyle bir coğrafyada kurulu karakolu hangi savunma koruyabilir ki? Demir perde çeksek ne olur karakolun etrafına? Hiçbir şekilde düşmanı püskürtme şansınız yok, en iyi ihtimalle "ölmeyiz"!
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() gerçekten askerlere yazık olmuş
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() insanoğlu ancak bu kadar aciz olabilir...
söyleyecek kelime bulamıyor insan... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|