![]() |
#1 |
![]() ![]() / Netgazete
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() işte yalanlar çarşaf çarşaf ortaya dökülüyor
bir ara dikkatimi çekmişti. bütün tv kanalları reytinglerde kendilerini birinci gösteriyorlar yaw asıl kim en çok izleniyo acaba ? benim görüşüm samanyolu olduğu yönünde. yayınları çok kaliteli ve tv kanalı çok ulusal bir kanal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Posta Gazetesi'nin "Türkiye'nin en çok satan gazetesi" sloganının kullanımı durduruldu. Sanayii ve Ticaret Bakanlığı Reklam Kurumu,Posta Gazetesi'nin "Türkiye'nin en çok satan gazetesi" sloganının kullanımını durdurdu. GERÇEĞİ YANSITMIYOR Reklam Kurulu 14 Temmuz tarihli toplantısında Posta Gazetesi'nin "Türkiye'nin en çok satan gazetesi" sloganını gerçeği yansıtmadığı için durdurmasına karar verdi. PARA CEZASI DA VERİLDİ Kurum durdurma kararı vermesine rağmen Posta Gazetesi'nin sloganı kullanmaya devam ettiğinin saptandığını ve artık bu tip tanıtımların kullanımının tamamen yasakladığını açıkladı. Kurul ayrıca Doğan Gazetecilik'e 67 bin 200 TL de para cezası verdi. Ensonhaber |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bunların bir dediği diğer dediğini tutmuyor ki
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Posta da haber haricinde ne ararsanız var..Bir üsrü abuk subukluk mu desem,
ahlâksızlık mı desem.. ... Yani en çok okunan gazete ise yazık ülkeme çok yazık.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kendimi bildim bileli doğru veya yalan bu gazete hep sloganı kulandı.Yalan bir slogan olduğu resmi rakamlarla ortadaydı.Lakin bu zamana kadar izin verilmesi şaşırtıcı bir durumdu.Rekabet piyasası kanununa açıkça şerh koymaktı!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zaman, haklı davasını sonunda kazandı..
Ama yine değişmediler bugün, reklamın altına not düşmüşler değişiklik yok.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bu mesele bu kadar kolay kapanmamalıdır ! Bunun hesabını mahkemede verip tekzip yayınlamaları gerekir.
Bunlar nasıl bir yayıncıki daha yalanları logolarında başlıyor. Milletlerin yıkılışına sebebiyet veren ahlaksızlığı zinayı tam sayfa tam sayfa yayınlıyor. Ona zaten gazete diyenin ben... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Posta' yı kimse haber maber için almıyor kardeşler..
Posta gazetesi zengin İş İlanları için alınıyor hala görmüyor musunuz?.. Posta bunu iyi kullanıyor.. Bakın bizim islami gazetelere böyle zengin bir içerik yok.. Fakirin, işsizin ihtiyaçlarını iyi tahlil ediyor zalimler!.. Ben de iğreniyorum bu gazeteden ama ne edersiniz ki, bir çok işide bu gazetenin ilanlarından buldum.. Doğru tahlil her zaman bereket getirir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|