![]() |
LA zilzal evde iftar vereceğiz ama korkuyoruz...
Basmazsınız değilmi :) Siz Kuranı Kerim okunan iftar masasına saldıracaksınız adamlar az bile demiş dua edin mikrofonda ben yoktum :) |
Valla ben olsam kalaylardım...;D
|
Zilzal artık büyük çalışırsınız :)
bak esenler belediyesi 40000 kişilik iftar vermiş :) milli görüş gençliğini orada görmek isterdik :) bu baskınla adını bütün dünyaya duyururdu :) |
bunlar iyiecene peşmerge oldu...
hallerine bak.... |
Alıntı:
sizin eserleriniz!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
sen iyicene saçmalamaya başladın... |
Alıntı:
siz gidin akdamar kilisesinde ayin yaptırın,sonra rum pontus devleti hayali ile yananlara sümelada ayin yaptırın,sonundada ayasofyada ayin yaptırın. |
Alıntı:
biz bastık :) zaten numan kurtulmuşun cep numarasınıda biz dağıttık arayın tehdit edin diye :) kafirin yapamadığını siz yaptınız... Kurana baskın verdiniz... Şeref yoskunu mahluklar... |
Ooohohooo
Asıl bomba burada... İFTARIDA biz bastık... Ne zaman sıçratacaklar dedim pisliklerini... Ahanda sıçrattılar Yavuz... Dün biz bastık iftarı itiraf ediyoruz... |
Alıntı:
Ben Müslümanın bu saydıklarının hiç birini yapmama gerek yok ;D;D yani şu an sinirden tinerci beynine dönmüş o ufak beyninle bu konudan vurmak istiyorsan beni buyur zorla :) ben camide yaparım ibadetimi... Ayrıca iftar sofrasını basmam Kuran okunan yere baskın verip hocaya sadakat şerefimizdir diyede bağırmam :) |
All times are GMT +3. The time now is 01:36. |