AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=222)
-   -   *** Mart Ayı İçin Enler Bitmiştir *** (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=21848)

Mu-Alim 03-12-2008 17:02

*** Mart Ayı İçin Enler Başlamıştır ***

Küstük mü ki? (:

Her ne ise, benim beğeni düğmesini kullanma noktasında biraz acemiliğim vardır. Kusuruma bakmayın.

parabol 03-12-2008 17:12

Kabardey_06 çok teşekkür ederim çok gurur duydum...

Tunacığım sana da çok teşekkürler mutlu oldum...

Feride 03-12-2008 17:14

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Ben forumda yetkili olduğum için her ay beleşten 50 beğeni veriliyor bana. Gerçi sen de yetkiliymişsin; ama ben biraz daha erken üye oldum sanırım. Ondandır. ;)

Kaldı ki öyle olmasa bile gevezelik ile beğeni arasında uzaktan yakından bir ilişki olduğunu düşünmüyorum ben.

::) ::) ben senden yeniyim ama işte çok konuştuğum için bi sürü artı aldım..Demek ki sende çok konuşmuşsun ki benden fazla artı almışsın.. ;D ;D O zaman bir artı ver barışalım.. >:( >:( ;D ;D ;D

artı istemek için bir sürü bahanen var yani:)

Duygu'Seli~ 03-12-2008 17:24

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Ben forumda yetkili olduğum için her ay beleşten 50 beğeni veriliyor bana. Gerçi sen de yetkiliymişsin; ama ben biraz daha erken üye oldum sanırım. Ondandır. ;)

Kaldı ki öyle olmasa bile gevezelik ile beğeni arasında uzaktan yakından bir ilişki olduğunu düşünmüyorum ben.

::) ::) ben senden yeniyim ama işte çok konuştuğum için bi sürü artı aldım..Demek ki sende çok konuşmuşsun ki benden fazla artı almışsın.. ;D ;D O zaman bir artı ver barışalım.. >:( >:( ;D ;D ;D

Yüzsüzüm birazcık.. :-[ belli oluyor demi.. :) :)

Feride 03-12-2008 17:26

Alıntı:

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Yüzsüzüm birazcık.. :-[ belli oluyor demi.. :) :)

yok estğ..

bayonet 03-12-2008 17:50

ak kelebek canım kardesim cok tesekkür ederimmm

TÜRK EVLADI 03-12-2008 17:52

Alıntı:

En İyi Kültürlü Üye: Türk Evladı, Kabardey_06, İnternettin Hoca
En İyi Erkek Üye: Nusret, Türk Evladı, İnternettin Hoca ve tabi ki Mavera

[i][b]Çok çok teşekkür ederim...Senin görüşün önemli benim için...

parabol 03-12-2008 18:11

Alıntı:

Küstük mü ki? (:

Her ne ise, benim beğeni düğmesini kullanma noktasında biraz acemiliğim vardır. Kusuruma bakmayın.

Ne cimriymişsin sen öyle :D

Gerçe benimde şimdiye kadar verdiğim beğeni sayısı 10u geçmez heralde..Zaten yarısıda duyguseline :D

Duygu'Seli~ 03-12-2008 18:22

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Küstük mü ki? (:

Ne cimriymişsin sen öyle :D

Gerçe benimde şimdiye kadar verdiğim beğeni sayısı 10u geçmez heralde..Zaten yarısıda duyguseline :D

Ne onu toplasan anca 5 eder parabol.. :-[ ağzından çıkmışken ver bir tane bari boşa gitmesin.. ;D ;D :-*

RDönmezs 03-12-2008 20:46

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
RDönmezs teşekkür ederim .

İlk defa geveze yazıldım yanılmıyorsam.Ben hep söylüyorum gevezeyim diye ama bir tek inanan sen olmuşsun :D

Desenize tam 12 den vurdum :D
bizi bilen yok yahu neden yazılmıyorum :)

All times are GMT +3. The time now is 16:12.