AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Forum Anketleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Forumun En İyi Trabzonsporlusunu Seçiyoruz!!! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=30580)

Demokrat 06-01-2008 02:32

Forumun En İyi Trabzonsporlusunu Seçiyoruz!!!

o degilde bu özgün yaklasti bana >:(

tayyipleyiz 06-01-2008 02:33

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Levent Bey Abicim hiç olmazsa sizden bir objektif pencere açmanızı isterdim

Hocam gördüğümü yazayım ...

Ahmet bey kendini ifade tarafında - doğru veya yanlış - ancak siz kesinlikle onun üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorsunuz ... Ama başarılı görüyorum sizi de ...

Bence kendinizi ifade edin. Doğrularınızı yani ... Onun yanlışlarını değil ... :)

Üç mevsim 06-01-2008 02:34

Son oy kullanan çok değerli üyemiz eyvallah müteşekkiriz ancak bir maruzatım da olacak: tamam bana oy vermeniz güzel de bu zaten kendisi kendisine oy vermiş olan sahte taraftara neden prim veriyorsunuz

tayyipleyiz 06-01-2008 02:34

Alıntı:

Son oy kullanan çok değerli üyemiz eyvallah müteşekkiriz ancak bir maruzatım da olacak: tamam bana oy vermeniz güzel de bu zaten kendisi kendisine oy vermiş olan sahte taraftara neden prim veriyorsunuz

:D :D :D :D

Demokrat 06-01-2008 02:35

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ahmet bey kendini ifade tarafında - doğru veya yanlış - ancak siz kesinlikle onun üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorsunuz ... Ama başarılı görüyorum sizi de ...

Bence kendinizi ifade edin. Doğrularınızı yani ... Onun yanlışlarını değil ... :)

iyi hos diyorsunda abicim adamin dogrusu yokki yazsin baykal gibi adam sirf muhalefet yapiyor, kardesim yapici olun biraz 8)..
haydi arkadaslar hep beraber..
Beraber yürüdük biz bu yollarda..
Beraber oy kullandik Maveraya..
millet gidiyor aya..
Özgün gidiyor ankaraya... :)

Demokrat 06-01-2008 02:36

Alıntı:

bu gidisle saha kapatma cezasi alacaksin :)

Üç mevsim 06-01-2008 02:39

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

[quote/]

Çok teşekkürler. İŞte arkadaşlar görmüş olduğunuz gibi forumumuzun değerli simalarından Levent Abimizin de nazar-ı dikkatini celbedecek kadar başarıılıymışız ve kendisinin de takdirlerine şayan olmuşuz eksik olmasınlar. Kalbimzideki yerleri her daim baş köşe olacaktır. Artık söz sizde arkadaşlar, hakarete değil, seviyeye oy verelim ;D

tayyipleyiz 06-01-2008 02:40

Hocam sen bu işi biliyorsun ... :-* :D

Demokrat 06-01-2008 02:40

özgün sen git soguk bir soda ic iyi gelir :)

Üç mevsim 06-01-2008 02:52

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
özgün sen git soguk bir soda ic iyi gelir :)

Haklısın galiba önce bir kahve içeyim sodayı peşinden yudumlayabilirim. İyi hatırlatma, eskiden olsa şimdi balkonda olacaktım ama o eskide kaldı hatırlamak bile güzel değil...

All times are GMT +3. The time now is 07:15.