![]() |
Tartışıyorum...Mehmet Mir Dengir Fırat!
Alıntı:
Ergin Bey bu içerikli ve anlamlı yorumunuzdan dolayı tebrik diyorum. Bu tarz manalı, bilgilendirici ve yönlendirici kısacası kaliteli mesajların forumumuzda çoğalması üyelerimizin fikri aydınlığına katkıda bulunacaktır. Ben sizi ilk defa görüyorum, son olmasın :-) Abdülmelik Fırat'ı özgürlükçü yönüyle tanıyorum. Güneydoğu meselesinde ülkemiz ondan faydalanabilirdi. Ekranlardan tanıdığım kadarıyla samimi bir insan.. |
Valla bir kere değiştim..Değişmiş halimde bu zaten Ömer..Bir daha değişmeyi düşünmüyorum :)
|
halka zora şapka dayatırsanız,ezanı zorla türkçe okutursanız ,geçmişi silmeye çalışırsanız toplumda travma yaratırsınız :-*
|
:-* katılıyorum Dengir Mir Fırat'ı sonuna kadar destekliyorum fakat bunları söylemek için çok erken davrandı
|
Aslında ortada devrim'in iyi yada kötü olduğunu kasteden bir sözcük yok,bir bardak su da fırtına koparmak isteyen zihniyet yine iş başında ...Erken mi oldu derseniz hayır erken olmadı artık tabuları yıkma zamanı,eğer ki tahtan ineceksek insanların kafalarına tohum serpme zamanı gelmiştir.Bugün bazı insanlar Kur'an-ı Kerim'i,Peygamber EFENDİMİZ (sav)'i bile tartışıyorarken bende tabi ki tartışacagım laikliği , tabi ki dile getireceğim çektiğim sıkıntıları !
|
Alıntı:
sonra da kalkmış Kel Ali'yi savunuyorlar...Neymiş İskilipli Atıf Hocanın eline İngilizler silah vermişte devlete saldırmışta falanmış filanmış...hiçkimse değerlerinin yıkıldığını bile bile sessiz kalamaz!!! kalmayacağız da :-* |
BU DAGDAN GELMIS SIYASETCI OLUYOR BEN NE ICIN UGRASIYORUM DIYE KENDIME KIZIYORUM SONRA
|
Alıntı:
|
Mehmet Dengir Mir Fırat ne demişse doğru demiştir
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 02:01. |