AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=28371)

HuRReM 05-12-2008 23:33

AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz?

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Erenon niye ayrıldı?

erenonla görüşüyorum söylediğine göre bazı aşırı arkadaşların tavırları yüzünden gelmiyor artık.

murat kurt 05-12-2008 23:45

Ben forumdan ayrılmadan önce kendisiyle çok tartışmışlığımız vardı.(Erenon)Ben tekrar geldiğimde onun ayrıldığını görünce çok üzülmüştüm.Aykırı ama anlayışlı bir kardeşimizdi.Tekrar gelmesi beni sevindirir.Eğer görüşen arkadaşlar varsa gelmesini istediğimizi iletmelisiniz.

ENGİNEER 05-12-2008 23:59

Bir Tuna ile birde Erenon'la tartışmayı çok severdim ama gidenede yalvarılmaz...

HuRReM 05-13-2008 20:26

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Bir Tuna ile birde Erenon'la tartışmayı çok severdim ama gidenede yalvarılmaz...

bu sıralar nete giremiyor ama ilk görüştüğüm zaman ileteceğim bu güzel temennilerinizi : )

ATmaCA53 05-14-2008 21:14

Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz? Yalan söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Açık konuşmayı severim. Çoğu konuda aynı fikirde olabiliriz. LDP li birini içinize alır mısınız?

aramıza hoşgeldin, her partiden, dil, din, ırk, mezhep ayırmamak sızın herkes burda dilediği gibi yorum yapabilir.

ayrıca ben birşey söylemek istiyorum liberal demokratı destekleyen komünist ve siyonüst gençler varmıdır, varsa ben bunlardan bizzat nefret ettiğimi dile getirmek isterim...

Liberal_Demokrat 05-15-2008 00:20

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz? Yalan söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Açık konuşmayı severim. Çoğu konuda aynı fikirde olabiliriz. LDP li birini içinize alır mısınız?

aramıza hoşgeldin, her partiden, dil, din, ırk, mezhep ayırmamak sızın herkes burda dilediği gibi yorum yapabilir.

ayrıca ben birşey söylemek istiyorum liberal demokratı destekleyen komünist ve siyonüst gençler varmıdır, varsa ben bunlardan bizzat nefret ettiğimi dile getirmek isterim...

Hoşbulduk. Bizlerin komünistlerle siyonistlerle işimiz olmaz. Biz Türkiye için en uygun neyse onu savunuruz. Biz komünizme karşıyız. Komünizm bir ütopyadır.

ENGİNEER 05-15-2008 02:24

Alıntı:

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hoşbulduk. Bizlerin komünistlerle siyonistlerle işimiz olmaz. Biz Türkiye için en uygun neyse onu savunuruz. Biz komünizme karşıyız. Komünizm bir ütopyadır.

Pardon ne diyosun anlamıyorum Liberal?

Cevap ver sesin gelmiyor?

(:

Berika 05-15-2008 02:25

:D :D :D :D

TUYEM 05-15-2008 02:27

:D :D :D

dEngesüzz yaa hak etti ama... :D

_Yeniden_ 05-15-2008 02:28

Şöhretin iyisi kötüsü olmazmış... 8)
Hadi iyisin...Ak Parti forumda liberal (!) sıfatınla kazıdın kendini zihinlere.. ;)

All times are GMT +3. The time now is 20:49.