![]() |
Tartışıyorum...Mehmet Mir Dengir Fırat!
Alıntı:
|
Psikolojiniz köşeye sıkışmış bir zavallıyı andırıyor.Burada efelenmekle olmuyor bu işler... ;)
|
İradeyle yüksek bir yüzdeyle iktidara gelen partiyi kendinizce düşürmeye çalışıyorsunuz..kabullenmek zor geliyor değil mi.. :)
|
O ZAMAN İKTİDARDASIN ALLAHMISNIZKİ GUC BİZDE DİYORSUNUZ 53 UNTMAYIN İSTEDİGİMİZ HERSEYİ YAPMASINIZ LAİKLİKLE OYNAYMASINIZ ATATURK HAKERT ETME YETKİNİZ YOK AKP İKİNCİ İKTİDARINDA PİSLİGİNİ GOSTERİS EGER KENDİNİZİTANRI GİBİ HİSSEDİYORASNIZ AYRI MESLE SİZ HERSEYE GUCUNUZ YETER
|
Tanrı gibi hissettiğimiiz söyleyen sizlersiniz..Atatürke hakaret edenyok emin ol Atatürkü sizden daha çok seviyoruz en azından arkasına geçip dinsizlik yapmııyoruz Şimdi atatürk olsa sizi def ederdi ülkeden
|
Tek güç biziz diyen bizler değil , onu yapamazsınız , buna elleyemezsiniz.Ona hakaret edemezsiniz diyenlerdir. Ayrıca Atatürk ' e nerede hakaret edilmiş bir göstersenize ne olur çok merak ettim :) ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aynı şeyleri zırvalamaktan vazgeçin ve insan gibi cevap vermeye çalışn .Deneyin bakalım .. Zannetmiyorum becerebileceğinizi ama ha gayret...
|
All times are GMT +3. The time now is 09:11. |