AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Forum Hakkında (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Ak Parti Forum 1 Yaşında ! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=34134)

angelep 07-24-2008 13:41

Ak Parti Forum 1 Yaşında !

Alıntı:

tavsanli genclik kollari Nickli Üyeden Alıntı
MHP nickli kullanıcı ağır ol bakalım.heyecan yapma,gerginlik çıkarma.
forumumuzdan edineceğin bir bilgi varsa edin git.
iyi eğlenceler

hocam bilgi edinebilmek için önce zeka lazımdı sağolsun bölüm yetkilileri anlamışlar garibin sorununu veeee
BAAAAAAAAAAAAAN :D

dursundogan 07-25-2008 01:58

öncelikle bir yaşında olan akpartiforumun değerli kurucusu abdullah bey e çok teşekkür ederim siteye üye olduğum zamandan beri yüzünü hiç görmediğim ama çok samimi olduğum arkadaşlarım oldu benimle aynı görüşte aynı davada çalışan davadaşlarımla burada olmak ayrı bir mutluluk veriyor kandillerde onlardan msj almak yüzünü hiç görmediğim insanların bize dua ettiğini bilmek ve onlara dua etmek çok güzel bir duygu yaa allah ın izni ile bz daha çok akyıllar göreceğiz rabbim babasultana (r.tayyip ERDOĞAN)zarar vermesin ben onu çok seviyorum bu arada siteyi sürekli takip eden destek veren davadaşlarımada teşekkür ederim ayrıca rabbim yar ve yardımcımız olsun

Mu-Alim 07-28-2008 19:27

Birisi MHP mi dedi? Hemen aldım kokusunu mhpcilerin, geldim ben de...

Yetmedi kardeşim sömürdüğümüz ülkeyi, ben diyeyim bir dönem sen de iki dönem daha sömüreceğiz ülkeyi...Siz de çok beklersiniz daha ülkeyi sömüreceğiniz günleri...

( siz de iş yapmanın adı sömürmek. Siz iktidarı hortum sanarsınız. O yüzden sizin dilinizle konuşmak lazım sizinle. )

Yani diyorum, daha çok sömürürüz biz bu ülkeyi...

Neyse, kusura bakmayın arkadaşlar...

Ben de bir yılı aşkın bir süredir bu forumda olanlardanım. Bazı özel nedenlerden dolayı gelip gidemiyorum pek ama gelişmeleri takip ediyorum...

Hepimize hayırlı uğurlu olsun...
Kıskananlar çatlasın...

Berika 07-28-2008 19:29

:)

parabol 07-28-2008 19:29

Alıntı:

Şehremini Nickli Üyeden Alıntı

Yetmedi kardeşim sömürdüğümüz ülkeyi, ben diyeyim bir dönem sen de iki dönem daha sömüreceğiz ülkeyi...Siz de çok beklersiniz daha ülkeyi sömüreceğiniz günleri...

( siz de iş yapmanın adı sömürmek. Siz iktidarı hortum sanarsınız. O yüzden sizin dilinizle konuşmak lazım sizinle. )

Ben de bir yılı aşkın bir süredir bu forumda olanlardanım. Bazı özel nedenlerden dolayı gelip gidemiyorum pek ama gelişmeleri takip ediyorum...

Kıskananlar çatlasın...

Geldiğin belli oluyor yani :D

Demokrat 07-28-2008 19:30

oo tunahan bey siz ugrarmiydiniz buralara, sizi gören cennetlik ;)

Mu-Alim 07-28-2008 19:32

Demokrat Hocam, demokrasiden anladığına şüphe yok; ama ben tanıyamadım seni ya..Gerçi aklımda biri var tabi ama...(:

Abrek 07-28-2008 19:32

vay tunahan abi nasılsın ama ben msn goruyordum tunahan abimi

Demokrat 07-28-2008 19:33

Alıntı:

Demokrat Hocam, demokrasiden anladığına şüphe yok; ama ben tanıyamadım seni ya..Gerçi aklımda biri var tabi ama...(:

isine gelmeyince tanimaz oldun, aklindaki kabusunum ben adamim ;D ;D forumda en son gözüne görünecegin kisiyim, bil bakayim kimim >:( >:(

Mu-Alim 07-28-2008 19:34

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Kıskananlar çatlasın...

(+) gönlüne sağlık güzel insan , hoş geldiniz , bu kadar uzun soluklu neden ayrı kalıyorsunuz bizden , cümlelerinizin içindeki hayatı yakalamanın zevkini hoş düşüncelerinizin içinde gezinme ruhunu bizlerden uzak tutmayın inşaALLAH , özletmek isteyen , özlenecek kadar özlem yüklemezler bedenlere :)

Yalçın Hocam sanırım güzel şeyler söylüyorsun. (: ( Şaka yapıyorum Abi. )

Abi bu aralar pek bir fakir fukarayız. Okul bitti, işe başlamadık henüz.Memleketteyim, burada net yok. İnşallah Eylül'den itibaren eski günlere döneriz. ( Tabi o zaman 657'li olacağız ama bakalım, hayırlısı... )

All times are GMT +3. The time now is 00:02.