AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Malatya Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=51)
-   -   MALATYALI SOHBET MEKANI... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=8875)

kayısıkentli44 06-03-2008 15:16

MALATYALI SOHBET MEKANI...

Alıntı:

efser Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

yaa işte orada biraz daha yaşasan alışırsın..ve somun ekmek yemek istemezsin sana söyleyeyim.... rıdvan bir başkanın ne zaman anladıgını gördün sen yaw ::) ::) :D :D :D ;D ;D

Yeşil yurtta hemen hemen herkes birbirinle akraba :o amca kızı amca oğlu hala kızı hala oğlu ikinci günü artık hiçkimseyi tanıyamaz oldmuştum :o kim kimin nesiydi ama çok sıcak insanlar :)

Evet ya. Genelde herkes akraba. Kasabadaki evleri hele bir görsen. kapıların hemen hepsi alttan kaldırınca kendiliğinden açılır. (Aman düşmanlar duymasın :D ) Herkes birbirine bir lakap koymuş. Gittiğimde en çok "sen kimlerdensin" diye sorarlar. Yabancı biri pek gelmez o yüzden.

Büyüklerin en meşhur lafı çay kahve veya su ikram edildiğinde "elini sevem yavruum" :)
[/quote]

gerçekten güzel bir laf yaaa..insanın hoşuna gidio...

Gönülden 06-03-2008 15:17

Efser Malatyalı olduğunu bilmiyordum... :-*

kayısıkentli44 06-03-2008 15:17

Alıntı:

gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Hoşbuldum...muhabbet bayağı ilerlemiş Malatyamın geleneklerimi konunuz...biraz yabancı kaldım

öyle sayılır...MALATYAMIN güzelliklerini konuşuyoruz :)

Eşref 06-03-2008 15:17

Bir kere de kasaba kahvesinde arkadaşlarımla oturdum. O sırada masaya bir köylü geldi. Elinde sanırım 20 Lira vardı. Masaya uzatıp "abi parayı yırtarmısınız?" dedi. Tabi ben şeşırdım. Deli mi sihirbaz filan mı dedim içimden. O sırada arkadaşım parayı aldı, 5'lik halinde geri verdi. Meğer yırtmak dedi parayı bozdurmakmış. :D

Vallahi masada tek olsam ve zorlasa heralde alır gerçekten yırtardım parayı. :D

efser 06-03-2008 15:18

Alıntı:

gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Efser Malatyalı olduğunu bilmiyordum... :-*

Evet Malatyalım... ;)

efser 06-03-2008 15:19

Alıntı:

Bir kere de kasaba kahvesinde arkadaşlarımla oturdum. O sırada masaya bir köylü geldi. Elinde sanırım 20 Lira vardı. Masaya uzatıp "abi parayı yırtarmısınız?" dedi. Tabi ben şeşırdım. Deli mi sihirbaz filan mı dedim içimden. O sırada arkadaşım parayı aldı, 5'lik halinde geri verdi. Meğer yırtmak dedi parayı bozdurmakmış. :D

:D :D :D :D :D :D
Bende olsam aynısını yapardımm ;D

kayısıkentli44 06-03-2008 15:19

Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;Dçok garip bir durum..ben bile şaşırırdım... ;D :D

Eşref 06-03-2008 15:19

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

yaa işte orada biraz daha yaşasan alışırsın..ve somun ekmek yemek istemezsin sana söyleyeyim.... rıdvan bir başkanın ne zaman anladıgını gördün sen yaw ::) ::) :D :D :D ;D ;D

Yeşil yurtta hemen hemen herkes birbirinle akraba :o amca kızı amca oğlu hala kızı hala oğlu ikinci günü artık hiçkimseyi tanıyamaz oldmuştum :o kim kimin nesiydi ama çok sıcak insanlar :)

Evet ya. Genelde herkes akraba. Kasabadaki evleri hele bir görsen. kapıların hemen hepsi alttan kaldırınca kendiliğinden açılır. (Aman düşmanlar duymasın :D ) Herkes birbirine bir lakap koymuş. Gittiğimde en çok "sen kimlerdensin" diye sorarlar. Yabancı biri pek gelmez o yüzden.

Büyüklerin en meşhur lafı çay kahve veya su ikram edildiğinde "elini sevem yavruum" :)
[/quote]

"Oy Anan öle" sözünü de çok kullanıyorlar.

efser 06-03-2008 15:20

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

"Oy Anan öle" sözünü de çok kullanıyorlar.
[/quote]

:D

kayısıkentli44 06-03-2008 15:20

hemşolar tanışalım bu arada yaw :)

All times are GMT +3. The time now is 13:57.