AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   bu anlaşmayı imzlayanları protesto ediyorum (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=141148)

CeVHeR 11-22-2010 00:24

Yahu Akpartiforuma üye olmadan MGF ye üye yapmıyorlar mı ?

manifesto 11-22-2010 00:24

Alıntı:

Çek Cumhuriyeti ve polonyaya da aynı füzeler yerleştirilecekti ülke ayağa kalktı tehlikeli demek ki
:)
Çek Cumhuriyeti ve Polonya kalkan olmaya dünden razıydılar.Sen pek takip etmemişsin anlaşılan..Rusya bu kalkan bana kalkan diyerek sert tepki gösterince o ülkelerden vazgeçildi.Zaten proje ilk olarak Rus Balistik füzeleri için gündeme gelmişti.Sonra iş değişti geldiler kalkanı başımıza sardılar.

Rusya da itiraz etmeyince gül gibi bir kalkanımız oldu :)

Şakasından bir yana, ben bu kalkana iyice ısınmaya başladım..sağa sola füze atılacak biz de hopp diye yakalayacağız..gel bakalım füze kardeş ne yöne gidiyom.. ;D

Kafa Ayarı 11-22-2010 00:25

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833972)
tehlikeli demek ki :) bak hala daha varsayimlar üzerinden hareket ediyorsun ben sana tehlikesini aktar diyorumbana cek cumhuriyeti, polonya diyorsun kardes burada tartistigimiz ülke türkiye ve bana bu füzelerin fizyolojik zararlarini aktarmani istiyorum..
adi üstünde koruma amacli yani bizim sinirlarimizda yer alan bir füzeyi hedef alacak biriside bana aciklasin madem bu füzeler iran icin peki ne isin var iranin füzesinin bizim semalarda!..

İran Avrupa'yı Vurmayı düşünüyor çünkü ;)

EZEL 11-22-2010 00:26

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833967)
Vursun bir zahmet..
Eğer o savaş uçakları iran'ı aşmışa bizim hava sahamızda iseler bir zahmet kalkan da indiriversin o uçakları..
zaten uçaklar bizim havasahamıza gelmiş ise 19 mayıs kutlamaları için değildir sanırım..
Bu kalkan meselesini öyle vatan millet sakarya türünden de ele almamak gerek.İran bizde ki bu hoppidikler kadar konuya hönkürmemiştir sanırım..

Öyle ya İran varken siz ne diye ZIPLIYORSUNUZ ki?

Füze atılmaz ise sorun da olmaz..yani şimdi ey müslümanlar falan gibi sloganlar atmanın yeri değil.Bu tür SLOGAN mücahitlerini çok gördük..
Bir de kendilerinde olmayan akıl ile bizi yönlendirmeye çalışıyorlar :)
Hacı senin dümeninde ki insanlardan ötürü 9 şehit verdik..
Füze kalkanı henüz CAN almadı..dur bakalım heLe..

Benhur kardeş biz ne yazıyoruz sen ne cevap veriyorsun yazımı 5 kere oku ondan sonra cevap ver .

Mavera 11-22-2010 00:30

Alıntı:

Kafa Ayarı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833984)
İran Avrupa'yı Vurmayı düşünüyor çünkü ;)

yersen :) zaten bir ara zaman bulursada israile haddini bildirecek!

Kafa Ayarı 11-22-2010 00:34

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833999)
yersen :) zaten bir ara zaman bulursada israile haddini bildirecek!

Bildiremez o zaman biz kalkan oluruz Neyin ne olacağından bende emin değilim bildiğim tek şey bunun Türkiyenin toprakları için yapılmadığı Ve iranı artık karşımıza alacağımızdır petrol icin ortadoguya, enerji acmazin elektrik vs icin rusyaya bagliyken, bu ikisininde sevmedigi amerika adina, ulkene kalkan koymanin ben su an hicbir menfeatini gormuyorum

Mavera 11-22-2010 00:37

Alıntı:

Kafa Ayarı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834007)
Bildiremez o zaman biz kalkan oluruz Neyin ne olacağından bende emin değilim bildiğim tek şey bunun Türkiyenin toprakları için yapılmadığı Ve iranı artık karşımıza alacağımızdır petrol icin ortadoguya, enerji acmazin elektrik vs icin rusyaya bagliyken, bu ikisininde sevmedigi amerika adina, ulkene kalkan koymanin ben su an hicbir menfeatini gormuyorum

bizde iyi yönünü görüyoruz demedik ki ehveni ser olarak görüyoruz yoksa ne isimiz olur füzeyle, kalkanla ama isler böyle oluyor..
ama simdi söyle bir durum var kemalist kardesim gazi muassir medeniyeti hedef gösterdi ya ister istemez medeniyet dedigin tek disi kalmis canavarda böyle isin icinden cikilmaz sonuclar dogurabiliyor..
ne dersin atatürk olsaydi bu durumda ne yapardi?

Kafa Ayarı 11-22-2010 00:40

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834009)
bizde iyi yönünü görüyoruz demedik ki ehveni ser olarak görüyoruz yoksa ne isimiz olur füzeyle, kalkanla ama isler böyle oluyor..
ama simdi söyle bir durum var kemalist kardesim gazi muassir medeniyeti hedef gösterdi ya ister istemez medeniyet dedigin tek disi kalmis canavarda böyle isin icinden cikilmaz sonuclar dogurabiliyor..
ne dersin atatürk olsaydi bu durumda ne yapardi?

Chp acaba bu kalkanı kabul etseydi siz ne yapardınız ? İslam düşmanı diye meydanlara dökülürmüydüz Konuyu şidmi Atatürk'e kadar getirme getirirsen bende Büyük ortadoğu projesi derim hiç iyi şeyler olmaz ;)

Mavera 11-22-2010 00:42

Alıntı:

Kafa Ayarı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834015)
Chp acaba bu kalkanı kabul etseydi siz ne yapardınız ? İslam düşmanı diye meydanlara dökülürmüydüz Konuyu şidmi Atatürk'e kadar getirme getirirsen bende Büyük ortadoğu projesi derim hiç iyi şeyler olmaz ;)

korkma chp iktidar yüzü göremeyecegiz icin bu islere kalkisamaz :) ne varmis büyük ortadogu projesinde..
ben cevap alamadim, atatürk bu durumda ne yapardi madem hep varsayimlardan hareket ediyorsunuz yok söyle olursa, böyle olur sonra söyle olur diye al sana bir varsayim daha buyur bulun kehanette ;)

Kafa Ayarı 11-22-2010 00:48

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834018)
korkma chp iktidar yüzü göremeyecegiz icin bu islere kalkisamaz :) ne varmis büyük ortadogu projesinde..
ben cevap alamadim, atatürk bu durumda ne yapardi madem hep varsayimlardan hareket ediyorsunuz yok söyle olursa, böyle olur sonra söyle olur diye al sana bir varsayim daha buyur bulun kehanette ;)

Atatürk olsa Türkiye Nato'ya girmezdi Hiçbir ülke alehinde karar vermezdi Kendi işlerini kendilerini görsünler bu ülkeyi kullanmasınlar derdi ;) Neden Atatürke getirdin konuyu anlamış değilim :)

Sen büyük ortadoğu projesini araştır ;) Akp çorum millevekilini dinle youtube tan sonra gel

All times are GMT +3. The time now is 11:49.