AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=132)
-   -   22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=14683)

eski dost 03-26-2008 10:18

22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..?

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

eski dost Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
'koltuk görüşçüler'in uydurmalarının sonunda nasıl şamar yediklerini düşündükçe gülmeden kendimi alamadım

Fazilet Partisi kongresinde "illa başkan olacağım" diye Milli Görüşü bölmek isteyenlerin eline koz veren, "koltuk sevdalılarının" geçmiş dönemde yaptıkları manevi yıkımın bedelini Hak nezdinde nasıl cevaplayacaklarını düşünüp onlar için üzüldüm. Mesela Hak divanında sorulacak sorulardan "zinayı nasıl serbest bıraktın?!" hitabına veremeyecekleri o çetin cevabı düşünüp üzüldüm.

Bİrde ağlanacak hallerine gülen zavallılara acıdım.

Birak simdi demogoji yapmayida bir bardak soguk su ictin mi sen ondan haber ver ;)

Tam AKP tarzı bir hitap olduğu için, sana bu yanlış hitabı hatırlatmanın faydası olmayacağını bildiğim için bişey demiyorum.
Sen bi de burda görevliymişsin!

Vah vahhhh......

Yanlis insana,yanlis hitap kullaniliyor ;) ayrica benim görevli olmam neyi degistirirki benim söylediklerim beni baglar yoksa görevli olunca buyrun siz at kosturunuz, görmezden mi gelelim diyelim!..
Siz önce kücük azinliginiza sahip cikin, ondan sonrada ülke sorunlariyla ilgilenmeye baslayin bir zahmet!..

Alimin biri demişki; cahille bilge arasında ince ama çok önemli bir fark vardır. Bilge nerede durması gerektiğini bilir. Cahil ise duracağı yeri bilemeyeceği için uçuruma kadar gider.

mavera 03-26-2008 12:09

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
'koltuk görüşçüler'in uydurmalarının sonunda nasıl şamar yediklerini düşündükçe gülmeden kendimi alamadım

Fazilet Partisi kongresinde "illa başkan olacağım" diye Milli Görüşü bölmek isteyenlerin eline koz veren, "koltuk sevdalılarının" geçmiş dönemde yaptıkları manevi yıkımın bedelini Hak nezdinde nasıl cevaplayacaklarını düşünüp onlar için üzüldüm. Mesela Hak divanında sorulacak sorulardan "zinayı nasıl serbest bıraktın?!" hitabına veremeyecekleri o çetin cevabı düşünüp üzüldüm.

Bİrde ağlanacak hallerine gülen zavallılara acıdım.

Birak simdi demogoji yapmayida bir bardak soguk su ictin mi sen ondan haber ver ;)

Tam AKP tarzı bir hitap olduğu için, sana bu yanlış hitabı hatırlatmanın faydası olmayacağını bildiğim için bişey demiyorum.
Sen bi de burda görevliymişsin!

Vah vahhhh......

Yanlis insana,yanlis hitap kullaniliyor ;) ayrica benim görevli olmam neyi degistirirki benim söylediklerim beni baglar yoksa görevli olunca buyrun siz at kosturunuz, görmezden mi gelelim diyelim!..
Siz önce kücük azinliginiza sahip cikin, ondan sonrada ülke sorunlariyla ilgilenmeye baslayin bir zahmet!..

Alimin biri demişki; cahille bilge arasında ince ama çok önemli bir fark vardır. Bilge nerede durması gerektiğini bilir. Cahil ise duracağı yeri bilemeyeceği için uçuruma kadar gider.

O zaman tut su din kardesinin elindende ucuruma gitmesin 8)

akgenclik56 03-26-2008 13:36

bizde o kadar heyecan yoktu.görünen köy klavuz istemezdi:)çünkü biz inanmıştık ve inanmaya devam ediyoruz sonuna kadarda AKPARTİ diyoruz.

ağyar 03-30-2008 15:06

22 Temmuz tarihi benim doğum günüm olduğu için seçim tarihi ilk ilan edildiği zaman çok farklı hissetmiştim. Seçimi kazanmamızın benim için en büyük doğum günü hediyesi olacağını düşünüyordum. Nitekim öyle de oldu. İlk sonuçlar açıklandığında %52 yi görünce çok şaşırdım çünkü ben 35 - 42 arası gibi bekliyordum ama nihayetinde bu seçim zaferi hem Türkiyeye hem de bana mükemmel bir hediye oldu.

çilik 03-30-2008 15:07

chp li yan komşumuza nasıl hava atacağımı planlamaya başlamıştım :D :D :D

politikaci 03-30-2008 15:08

ben akrabalarımdan akpartiye %23 ü zor bulacaksınız diyenlere kapak olduğunu hissettim :D

bilgi müdavimi 03-30-2008 15:38

ben seçim sonuçları açıklandıktan sonra,daha da heyecanlı olsun diye seçim bitmesin istedim.

All times are GMT +3. The time now is 23:45.