AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=28371)

Saltuk Buğra Han 05-15-2008 20:50

AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz?

x

Akmehmet_Akif 05-15-2008 20:50

Alıntı:

hıfz-ı lisan Nickli Üyeden Alıntı
estagfrullah onu demek istememiştim..cevap veremez diye yanlış anlamayın lütfen :(

tamam annadımda.ben zaten neden ceza aldığımıda bilmiyorum şu an hiç birşey yapamıyorum konuda yanlış yazsam bile düzeltemiyorum artı veremiyorum sitede sadece cevap verme yetlkim var bende annamadım neden ceza aldığımı ne küfürüm var elhamdülillah niye verdiler ceza annamadım.Mesaj attım kimse cevaplamadı bir kişi cevapladı oda arkadaşlara soracağım diye kaldı.

(Emre'nin Not'u : Mehmet kardeşim yazı kurallarına aman dikkat...''Annadım'' yerine ''anladım''...Cümle büyük harfle başlar...)

Hıfz-ı lisan 05-15-2008 20:54

sadece cezalı dedim yanlış söz sarfettim sanırım kusura bakmayın..bilmediğim konularda yazmayı uygun bulmuyorum zaten (neden yazdımsa) >:(..

Hun Yabgu bana cevap vermenizi anlayamadım..ben olmayanı değil olanı söyledim okadar,arkadaşın hakkında ileri geri konuşan biride değilim zaten haddimde değil ..

Akmehmet_Akif 05-15-2008 20:56

Alıntı:

sadece cezalı dedim yanlış söz sarfettim sanırım kusura bakmayın..bilmediğim konularda yazmayı uygun bulmuyorum zaten (neden yazdımsa) >:(..

Hun Yabgu bana cevap vermenizi anlayamadım..ben olmayanı değil olanı söyledim okadar,arkadaşın hakkında ileri geri konuşan biride değilim zaten haddimde değil ..

estafurullah

ENGİNEER 05-15-2008 20:57

Gülsün kadar nazik bir insanı kızdırmak için ne yaptınız merak ediyorum (:

Hani gerçekten çileden çıkarmanız lazım onun üzülmesi kızması için (:

Saltuk Buğra Han 05-15-2008 20:57

Alıntı:

Yok sana cevap olarak değil ama haklısın kardeş bir an düşünemedim.kusura bakma haksızlık etmeyelim.Yazıyı sildim.

Akmehmet_Akif 05-15-2008 20:58

ben onu demek istemiyorum ceza konusunda yardım edebilirmisiniz annamında söyledim.

nar 05-15-2008 21:01

Ortada iki tane cezalı arkadaş var, o yüzden cezalılar birbirine karıştı, akmehmet üzerine alındı sanırım. Burada yazılanlar Liberal Demokrat'a yönelik. Yanlış anlamayalım birbirimizi....

Hıfz-ı lisan 05-15-2008 21:02

Özür diliyorum.. (konu sanırım benim yüzümden uzadı) selametle..

saolun

Akmehmet_Akif 05-15-2008 21:03

yardım edermisiniz niye ceza aldım

All times are GMT +3. The time now is 17:35.