AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Tartışıyorum...Mehmet Mir Dengir Fırat! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=33378)

Hıfz-ı lisan 07-09-2008 20:48

Tartışıyorum...Mehmet Mir Dengir Fırat!

birincisi Atatürk e hakaret eden yok

İkincisi;bizim inandıklarımızı söylüyor,yapabildiklerimizi konuşturuyoruz ..sizin gibi laf kalabalığı yapmıyoruz

üçüncüsü;birdaha büyük harfle yazarsan yazıların silinecektir..küçük harf le düşüncelerini yaz

dördüncüsü;ikinci iktidar derken ..düzgün cümleyle yaz adam sansınlar..bağırırır gibi ne o öyle..chp gençliğinin online üye sayısı az anladık konuşmaya ihtiyacın var ama :)

Beşincisi;selametle :)

politikaci 07-09-2008 20:48

Atatürkün zamanında chp:
Atatürkün partisiydi..
Baykal zamanında chp:
Atatürkün çiftliği haline geldi...

Necip Fazıl 07-09-2008 20:48

Alıntı:

tumen Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ümitli_bekleyis Nickli Üyeden Alıntı
Tek güç biziz diyen bizler değil , onu yapamazsınız , buna elleyemezsiniz.Ona hakaret edemezsiniz diyenlerdir. Ayrıca Atatürk ' e nerede hakaret edilmiş bir göstersenize ne olur çok merak ettim :) ?

BIRAKIN YOBAZCA HARKETLERİNİZDEN BELLİ SİZDEKİ ATATURK SEVGİSİ ŞU KOPRUYE GECENE KADAR ATATURK SEV REJİM DEGİSİNCE BIRAK GİTSİN YMEZLER

atatürke tapmayın yaaaaaa günahtan batacaksınız valla >:(

LoNeLiNeSS 07-09-2008 20:48

Alıntı:

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

HER ZAMANKİ GİBİ DANGALÇA DANGIR DUNGUR KONUŞMUS NE BEKLERSİN O TARVMAYI Ak Parti KPANINCA GORECEK

bu foruma insan dışındaki mahlukutları aldıklarını bilmiyordum valla sen nasıl girdin kii hmm >:(

SEN COK İNASANSIN YA Ak Parti KAPNACAK YANINIZDA HERKESİ SURUKLEMYE CALISIYORSUNUZ TAYYİP ŞAŞIRMA MENDERESİ UNUTMA

Bunun da sonu yakın... :D :D :D :D :D

Siz Cehape liler hepiniz aynısınız. Biriniz gider biriniz gelir hepinizde aynı şeyleri zırvalarsınız... Hadi çıkarın bu ülke için ne yaptınız anlatın tartışalım.. Atatürk kelimesi geçmesin mümkünse.. Bakalım içinde Atatürk kelimesinin geçmediği kaç tane cümle kurabiliyorsunuz.. :D :D :D :D

ümitli_bekleyis 07-09-2008 20:48

Ben size açık bir soru sordum Atatürk' e hakaret nerede ? Aciz misiniz aynı yerde dolanıyorsunuz sürekli .

Hıfz-ı lisan 07-09-2008 20:49

Alıntı:

Alıntı:

Tek güç biziz diyen bizler değil , onu yapamazsınız , buna elleyemezsiniz.Ona hakaret edemezsiniz diyenlerdir. Ayrıca Atatürk ' e nerede hakaret edilmiş bir göstersenize ne olur çok merak ettim :) ?

BIRAKIN YOBAZCA HARKETLERİNİZDEN BELLİ SİZDEKİ ATATURK SEVGİSİ ŞU KOPRUYE GECENE KADAR ATATURK SEV REJİM DEGİSİNCE BIRAK GİTSİN YMEZLER

İddiaya girerim senden daha iyi bir Atatürk e saygı duyan biriyim.. :)

politikaci 07-09-2008 20:50

Atatürke ne demişizki biz. ya bunlar Atatürkle dalga geçiyor resmen Laikliğe aykırı eylem Vay şeriatçı vay

LoNeLiNeSS 07-09-2008 20:51

Bu ülkeyi kalkındırmak bu ülkede insana değer vermek demokrasi ye inanmak yobazlıksa ben yobazım..

tumen 07-09-2008 20:51

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Atatürkün zamanında chp:
Atatürkün partisiydi..
Baykal zamanında chp:
Atatürkün çiftliği haline geldi...

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

atatürke tapmayın yaaaaaa günahtan batacaksınız valla >:(

oguzdesouza 07-09-2008 20:52

çakmaktaş sen misin yoksa :D

All times are GMT +3. The time now is 18:48.