![]() |
Tartışıyorum...Mehmet Mir Dengir Fırat!
birincisi Atatürk e hakaret eden yok
İkincisi;bizim inandıklarımızı söylüyor,yapabildiklerimizi konuşturuyoruz ..sizin gibi laf kalabalığı yapmıyoruz üçüncüsü;birdaha büyük harfle yazarsan yazıların silinecektir..küçük harf le düşüncelerini yaz dördüncüsü;ikinci iktidar derken ..düzgün cümleyle yaz adam sansınlar..bağırırır gibi ne o öyle..chp gençliğinin online üye sayısı az anladık konuşmaya ihtiyacın var ama :) Beşincisi;selametle :) |
Atatürkün zamanında chp:
Atatürkün partisiydi.. Baykal zamanında chp: Atatürkün çiftliği haline geldi... |
Alıntı:
atatürke tapmayın yaaaaaa günahtan batacaksınız valla >:( |
Alıntı:
Siz Cehape liler hepiniz aynısınız. Biriniz gider biriniz gelir hepinizde aynı şeyleri zırvalarsınız... Hadi çıkarın bu ülke için ne yaptınız anlatın tartışalım.. Atatürk kelimesi geçmesin mümkünse.. Bakalım içinde Atatürk kelimesinin geçmediği kaç tane cümle kurabiliyorsunuz.. :D :D :D :D |
Ben size açık bir soru sordum Atatürk' e hakaret nerede ? Aciz misiniz aynı yerde dolanıyorsunuz sürekli .
|
Alıntı:
|
Atatürke ne demişizki biz. ya bunlar Atatürkle dalga geçiyor resmen Laikliğe aykırı eylem Vay şeriatçı vay
|
Bu ülkeyi kalkındırmak bu ülkede insana değer vermek demokrasi ye inanmak yobazlıksa ben yobazım..
|
Alıntı:
Alıntı:
|
çakmaktaş sen misin yoksa :D
|
All times are GMT +3. The time now is 18:48. |