![]() |
Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
iyi de kayısı olayı buraya getirecek bir şey söylemedi ki... sadece bu maç bitti şampiyonlar liginde başarılar dedi...
neyse bende bir gsli senin tabirinle "gese'li" olarak bu konuya girdim özür dileyerek bir daha girmemek üzere çıkıyorum... |
Alıntı:
iste bizim ev sahipligi tabi misafire gore |
Alıntı:
arkadaşlar iddalıydınız ama ne yazıkki kaybettiniz...üzülmeyin bunlarda ggeçer.. iste cevabin hanim efendi ??? kanitlamami istediginiz baska bir soru var mi???? |
gercekler boyle zoruna gidebilir insanlarin
kacmak istersin bazen normaldir:) nese "besiktaslilar sohbet mekani" ben gidiyom simdilik |
arkadaşlar geçmiş olsun sonuçta biri kaybedicekti bu maçta kaybetmek size nasipmiş diğer maçlarda başarılar diliyorum
|
Alıntı:
iyide arkadaşım bunda ne var allah aşkına çokmu kötü birşey söyledii yapma... neyse konuyu çok uzattık.... |
sen onu bunu geçte bir kalecinin yada farketmez bir oyuncunun takme atmasına allah arazı olsun diyorsun..ve maçı izlemeden....sorun burada...yoksa kızdırmak gçmiş olsun dilemek o işin şamatası...ama neyse yaa sizin sohbet mekanınız sizin olsun...
|
arkadaşlar lütfen gerilmeye ne gerek yapmayın böle bize yakışıyomu hiç çok rica ediyorum
|
Alıntı:
ya bir tane de germe forumu acmaliyiz Turkuz sonucunda arkadasim insanlar ya hanimlarinin eslerinin ya arkadaslarinin ya cocuklarinin ya da gelip buralarda bosalmasinlar gercekten lazim bizlere nese varsa besiktaslilar sohbet edelim canim hic ders calismak istemiyor cunku ... bu arada sadece besiktaslilar degil tabi ki misafir olabilecek gercek misafirleri de bekleriz vuslat_19 hale serkan yucel akzeinebu... Turkuz sonucta dunyanin en iyisi bu konuda ;) |
tak tak taaakkkk
kimse yok muuuuuuuuuu..? ;D |
bu arada hepimizi tebrik etmek istiyorum bjk liler sohpet mekanı daha düne kadar 16 sayfadan ibaretken şimdi 45. sayfadayız...
BU GURUR HEPİMİZİN başarılaRIMIZIN devamını dierim :D |
öncelikle iki takimada mücadele adina tebrik ediyorum..seyircinin olmadigi bir mac, tuzsuz yemege benzer..acikcasi aksam iki takimin futboluda iyi degildi..
ama daha az hata yapan kazandi..biraz da ertugrul hoca nin tecrübesizligine bagliyorum ama daha ligin basi, lig uzun maraton bir macla sampiyon olunmaz kaldi ki mac gs nin sahasindaydi.. bu lig daha cok su götürür..dünkü hakan ve lincoln olayindan sonra gs de bazi seyler iyi gitmeyecek..mac öncesi gs nin kazanacagini söylemistim bunu bilmek zor degildi cünkü gs, bjk den daha iyi top oynuyordu.. ne diyelim kazanani tebrik etmek, yenilenede gecmis olsun demek bize.. kazanan türk futbolu olsun ama bu futbolla ne kazanacaksak! ??? |
kazanırız kazanırız
ben yine gevezelik yapıyım mavera ;D siz ne yaptınız yenildiniz mi ..? |
Sevdiğim herkes birbirine girmiş burda...O yüzdem girmem olaya... :)
|
Alıntı:
bize yaptıkları ters geldi zaten üzgündük.. neyse olay kapandı büyütmeyelim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
başarılar ;) |
Alıntı:
|
ne yapalım kader
|
Alıntı:
mersiiiiiiiiiiiiiiiiii hıhhhh 8) |
Lütfen yanıtlarımızı yazarken tahrik edici , ortamı gerici ifadelerden uzak duralım !
|
selamlar
kartal var mi kartal?? |
Alıntı:
|
nasılsınız sevgili kartallar
görüşmeyeli ;) |
nasil olalim elhamdullilah
sen ??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
gayet iyi olunabilir sumeyye ben gayet iyiyim ama simdi golleri izledim yazik olmus bizimki gibi bir tane adam akilli gol yok :( |
Alıntı:
bizimki... ya çok isteksiz herkes hiç maçı yeenlim 1. olalım diye bi duygu yok içlerinde AMA HER ZAMANDA DEDİĞİMİZ GİBİ BİZ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK... |
eyvallah sumeyye aynen oyle
ama kusuruma bakma benim gitmem gerekiyor odevim var baska zaman devam ederiz hadi cici bak kendine |
Alıntı:
|
s.a ben geldim canım arkadaşlarım takımdaşlarım :P
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|