![]() |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
sabredin..bizde biraz beklemiştik. YİNEDE DUA KARDEŞİNİZE GIYABINDA DUAYA BAŞLAYIN İSTERSENİZ.. ADINI BİLMEDİĞİM DUA KARDEŞİME DİYE DUA EDİN,,, |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Seni biraz beklettim hakkını helal et sabırsız kardeşim ;) Heyecanın ve istekliğin çok hoşuma gitti . Allah razı olsun . Hemen listeyi düzenliyorum inşaAllah :) |
DUA KARDEŞLİĞİ
TOLGA kardeşim Dua kardeşinde Geldi :)
GÜLİŞ ile Dua kardeşi oldunuz. Rabbim inşaAllah tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin. Dualarınızda bizleride unutmayın inşaAllah ama en önemlisi söz verdiğiniz gibi birbirinizi ve Dua kardeşliği forumuna uğramayı unutmayın ;) Birbiriniz ile buradan bağlantıya geçersiniz. Selametle. . DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - takva_gül (NURGUL) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY) 10- yavuz_niksar ( YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE) 11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim ( REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE) 14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE ) 15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL) 15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA ) 17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN ) 20- Ayşe42( AYŞE) - Suskunprenses (ESRA) 21- Yalçın ( YALÇIN) - fütüvvet (BEDRETTİN) 22- tozkaldiran ( ERKAN ) - Eses ( OSMAN ) 23- fedai_can_mk ( MERYEM ) - sEbA ( AMİNE ) 24- Duyguseli ( DUYGU) - Pınarsems (PINAR ) 25- Scorpio ( TOLGA ) - Güliş ( ?? ) (Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Ey Rabbimiz, biz "İlah" ve "Rab" olarak sadece seni tanıdık, sana inandık, sana güvendik, indirdiğin Kitaba iman ettik, Rasulüne tabi olduk. Bizi şahitlerle beraber yaz.
Ey Rabbimiz, bizi şu zalimlerin arasına katma! Ey Rabbimiz, bizi inkarcılar için bir oyun ve eğlence aracı yapma! Ey Rabbimiz, unutur ya da bilmeden hata yaparsak bizi sorgulama! |
DUA KARDEŞLİĞİ
dua kardeşim nazende hep aklımdasın ;)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
dua kardeşim seba dualarımda da seni anıyorum inşallah sen de beni unutmuyorsundur.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
tolga kardeşim memnun oldum,dualarını bekliyorum.bu arada dua kardeşliğimize vesile olan tüm kardeşlerimizden de Allah razı olsun,teşekkür ediyorum...
|
DUA KARDEŞLİĞİ
duyguseli kardeşim aklımda ve dualarımdasın...
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
vefasız kardeşim esra,hep duamdasın ;) ;)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
“Allahım! Gönlümü sana bağlayacak, darmadağın hâlimi bir araya toplayacak, dağınık ve parçalanmış işlerimi birbirine yaklaştıracak kötü itiyat ve fitnelerden beni koruyacak, dilimi ıslah edecek, bâtınımı koruyacak, zâhirimi yükseltecek, amelimi temizleyip arttıracak, yüzümü ak edecek, rızana ulaştıracak ve her kötülükten beni koruyacak olan rahmetini senin fazlından isterim.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Dua kardeşim zeynep akçin dualarımdasın kardeşim.Tüm forum kardeşleriminde
Allah (C.C) gönlünüze göre versin. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Allah razı olsun dua kardeşim...sende aynı şekilde dualarımdasın...Rabbim daima dua edenlerden-edilenlerden ve O'na hakkıyla kul olabilenlerden olmayı nasib etsin inş
|
DUA KARDEŞLİĞİ
ALLAH'im,
az calistik, cok konustuk, düsmanlarimiz bos durmadi, biz yattik uyuduk her iyiligin kerametini kendimizden bildik kendi kendimizi bile taniyamadik yedik, ictik gün gecirdik bu saltanat böyle devam eder sandik bir gün ayagimizin kayacagini düsünmedik bizden de hesap sorulacagini unuttuk simdi karsindayiz boynumuz bükük, elimiz bos günahimiz cok, sevabimiz yok sen bizi affet ya RABB.... |
DUA KARDEŞLİĞİ
Dularımdasınız İsmihan.
Hayırlısı olur inşaAllah.Yakından yaşayan tanıdığım var o durumu. Gerçekten psikolojik yükü çok ağır.Allah celle celaluhu yardımcısı olsun dediğin kişinin ... :'( |
DUA KARDEŞLİĞİ
Değerli Dua kardeşim Samet Her Duamda aklımda olduğunu unutma .... Senin içinde Dualarım kardeşim . Allaha emanet ol. selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Ellerimiz utandı dualara bile kalkmaya
Zalimin tepesine inmesi gerken ellerimiz... Kapandı gözlerimiz hep kapandı iki damla yas için bile halimize kendimize.... Omuzlarımız eten örülmüş birbirine kenetlenmiş duvar gibi olması gereken omuzlarımız... Uzaklaştı birbirinden namazda bile... Ayaklarımız sürünür oldu küçüçük bir iyilige cihada cagrıldıgında bir an bile tereddüd etmeyen ayaklarımız.... |
DUA KARDEŞLİĞİ
Selamun Aleykum .
Dua kardeşliğinin son durumu aşağıdadır arkadaşlarım... Daha önce bir çok kez uyarı yaptım Herkes Dua kardeşini ve sorumluluğunu biliyor. Ben aradan çekiliyorum. Sonuçta hepimiz belirli yaşa gelmiş yetişkin insanlarız Sorumluluğumuzu bilip ona göre davranırız inşaAllah. Bana sadece Dua kardeşi ile uzun zamandan beri görüşemeyenler mesaj atarsa Dua Kardeşini değiştiririz inşaAllah . Hepiniz Allah c.c. emanet olunuz ... Selametle. GÜLİŞ daha önce yazmama yağmen hala ismini yazmamışsın sanırım . eklersen sevinirim canım . Selametle. . DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - takva_gül (NURGUL) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY) 10- yavuz_niksar ( YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE) 11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim ( REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE) 14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE ) 15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL) 15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA ) 17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN ) 20- Ayşe42( AYŞE) - Suskunprenses (ESRA) 21- Yalçın ( YALÇIN) - fütüvvet (BEDRETTİN) 22- tozkaldiran ( ERKAN ) - Eses ( OSMAN ) 23- fedai_can_mk ( MERYEM ) - sEbA ( AMİNE ) 24- Duyguseli ( DUYGU) - Pınarsems (PINAR ) 25- Scorpio ( TOLGA ) - Güliş ( ?? ) (Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Herhangi birinizin başına gelen bir beladan dolayı ölüm istemesin. şayet mutlaka bir şey diyecekse:
''Allah'ım benim için yaşamak hayırlı ise beni yaşat, ölmek daha hayırlı ise beni öldür.'' desin. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Bernacım canım dua kardeşim bi tanecik dostum dularımda ve kalbimdesin seni tanıdığım için çok şanslıyım.Bu dostluk ölünceye kadar devam edecek...
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Bilmiyorum ki hakkını nasıl öderim :-[ Hiç bitmesin bu dostluk... |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
İlahî! Hamdini sözüme sertâc ettim.Zikrini kalbime mi'râc ettim.Kitabını kendime minhâc ettim.Ben yoktum,var ettin; varlığından haberdar ettin.Aşkınla gönlümü bîkarâr ettin.İnayetine sığındım,kapına geldim.Kulluk edemedim affına geldim.Şaşırtma beni doğruyu söylet, neş'eni duyur hakikati öğret.Sen duyurmazsan ben duyamam.Sen söyletmezsen ben söyleyemem.Sen sevdirmezsen ben sevemem.Sevdir bize hep sevdiklerini.Yerdir bize hep yerdiklerini.Yâr et bize erdirdiklerini...
Amin Amin Amin.. Pınar abla dualarımdasın her zaman..Bende dualarındayımdır inşALLAH.. ::) ::) |
DUA KARDEŞLİĞİ
İlahî! Hamdini sözüme sertâc ettim.Zikrini kalbime mi'râc ettim.Kitabını kendime minhâc ettim.Ben yoktum,var ettin; varlığından haberdar ettin.Aşkınla gönlümü bîkarâr ettin.İnayetine sığındım,kapına geldim.Kulluk edemedim affına geldim.Şaşırtma beni doğruyu söylet, neş'eni duyur hakikati öğret.Sen duyurmazsan ben duyamam.Sen söyletmezsen ben söyleyemem.Sen sevdirmezsen ben sevemem.Sevdir bize hep sevdiklerini.Yerdir bize hep yerdiklerini.Yâr et bize erdirdiklerini...
Amin Amin Amin.. Amin Amin Aminnnnnn |
DUA KARDEŞLİĞİ
Bende Varım Bensiz olmaz. ;)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
EY HER ŞEYİ YOKTAN VAR EDEN KENDİSİ HEP VAROLAN,
EY BÜTÜN İHTİYAÇLARI KARŞILAYAN AMA KENDİSİ İHTİYAÇTAN MÜNEZZEH OLAN, EY AFFETMEYİ ÇOK SEVEN, EY CÖMERTLERİN EN CÖMERDİ EY ÖVMEYE GÜCÜMÜZÜN YETMEYECEĞİ ULU RABBİMİZ, SENİ EN GÜZEL ŞEKİLDE ÖVMEK ANCAK SANA MAHSUSTUR. HAMD OLSUN ALLAH IM SANA ÖYLE BİR HAMD Kİ HÜKMÜNÜN ULAŞTIĞI ŞEYLER ADEDİNCE VE ÖYLE HAMD Kİ SENİN RAZI VE HOŞNUT OLACAĞIN ŞEKİLDE.... |
DUA KARDEŞLİĞİ
Yarabbim sen esirgeyen sen bagışlayansın
Yarabbim sen rahmansin sen rahimsin Şeytanın şerrinden sana sıgınırım Sen benim dualarımı kabul eyle Kabul eyle Yarabbim kabul eyle ( AMİN) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Rabbim sen bize taşıyamayacağımız ağır yükler yükleme.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Değerli kardeşim dua kardeşliğine girmek istiyorsunuz sanırım . Tabiki sizide ekleyebiliriz. İnşaAllah kalıcı olursunuz . İsminizide yazarsanız eklemenizi yaparın inşaAllah |
DUA KARDEŞLİĞİ
yasinarslanpay hem kullanıcı hemde gerçöek adım Yasin ARSLANPAY benide ekliyeceğiniz için çok teşekkür ederim.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
"Allah'ım !
Ey Cebrahil,Mikail ve İsrafil'in Rabbi ! Göklerle ve yerin yaradanı, Hazırı ve gaibi bilen Allah'ım ! Kullarına ihtilaf ettikleri şeylerde, Onların aralarında ancak Sen hükmedersin. İhtilaf edilen Hakk'a izninle beni hidayet eyle ! Çünkü dilediğini doğru yola ancak Sen hidayet edersin !"(Müslüm) |
DUA KARDEŞLİĞİ
SEVGİLİ DUA KARDEŞİM; fedai_can_mk dualarımdasın canım benim...Rabbim herşeyi gönlüne göre versin... Kalbin ve gönlün daim ferah olsun...Rabbim hakkında herşeyin en hayırlısını versin... Allahım seni hiç bir zaman sıkıntıya sokmasın...Bu dikenli taşlı ve çakıllı hayat yolunda daim yardımcın olsun.(AMİN)
(Canım unutulduğunu zannetme aklımdasın fakat ben sürekli evde olamıyorum kurs okuyorum ancak tatillerde geliyorum. İnşaallah yazın tanışma fırsatımız olur) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Dualar için AmiN..Allah Razı Olsun Sizlerden...Feride dualarımdasın ama pek girmiyor sanırım :-\
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Yarab!
Bana mal verdiğinde saadetimi alma Kuvvet verdiğinde aklımı alma Başarı verdiğinde tezavumu alma Başardığım zaman gururuma yenilmeme izin verme Başarısız olduğumdada kötülüğe düşürme Aksine daima başarısızlığın başarıya giden yol olduğunu hatırlat Affetmenin en büyük kuvvet olduğunu öğret İntikam sevgisinin zayıflığın en büyük göstergesi olduğunu İnsanları kırdığımda özür dileme cesaretini ver İnsanlar beni kırdığında affetme cesaretini ver Kendimi sevdiğim gibi insanları sevmeyi öğret Ve kendimi hesaba çekmeyi öğret insanları hesaba çektiğim gibi Hakkı hakikatı söylememe yardım et (Amin) (Amin) (Amin) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Selamun Aleykum .
Dua kardeşliğinin son durumu aşağıdadır arkadaşlarım... Daha önce bir çok kez uyarı yaptım Herkes Dua kardeşini ve sorumluluğunu biliyor. Ben aradan çekiliyorum. Sonuçta hepimiz belirli yaşa gelmiş yetişkin insanlarız Sorumluluğumuzu bilip ona göre davranırız inşaAllah. Bana sadece Dua kardeşi ile uzun zamandan beri görüşemeyenler mesaj atarsa Dua Kardeşini değiştiririz inşaAllah . Hepiniz Allah c.c. emanet olunuz ... Selametle. GÜLİŞ daha önce yazmama yağmen hala ismini yazmamışsın sanırım . eklersen sevinirim canım . Selametle. . Yasin Kardeşim eklemeni yaptım . Bundan sonra gelen kardeşimizi nasipse sana dua kardeşi yapıcaz :) Hayırlı olsun DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - takva_gül (NURGUL) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY) 10- yavuz_niksar ( YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE) 11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim ( REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE) 14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE ) 15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL) 15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA ) 17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN ) 20- Ayşe42( AYŞE) - Suskunprenses (ESRA) 21- Yalçın ( YALÇIN) - fütüvvet (BEDRETTİN) 22- tozkaldiran ( ERKAN ) - Eses ( OSMAN ) 23- fedai_can_mk ( MERYEM ) - sEbA ( AMİNE ) 24- Duyguseli ( DUYGU) - Pınarsems (PINAR ) 25- Scorpio ( TOLGA ) - Güliş ( ?? ) 26- yasinarslanpay ( YASİN ) - (? ) (Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.) |
DUA KARDEŞLİĞİ
rabbim zorda olan herkesin yar ve yardımcısı olsun
paylasım için teşekkürler |
All times are GMT +3. The time now is 18:25. |