![]() |
refah partisi saadet partisi aynı ilk refah partisi fazla kalamadan parti kapandı saadet bu ülkeyi yönetemez tayip erdoğon muhsin yazıcı oğlu gibi yürekli korkusuz lider olamaz devlet bahçeli belli koltuk sevdası alıp başını gidiyor ondan birşey cıkmaz akp olmasaydı biz dadaslar alperenler BBP muhsin yazıcıoğluna verirdik TAM MUSLUMAN ADAM GİBİ ADAMDI ve herzaman destek cıkarız bizim gibi milyonlarca insan aynı görüştedir
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu uygulamayı arada bir uygulansa daha ii olur hem daha iyi tanırız hemde tüm arkadaşlar görmüş olur |
Alıntı:
Peki beni niye kınıyorsun? Nedir benimm suçum günahım? |
Alıntı:
|
tabiki bbpye verirdim
|
Alıntı:
Ben saadeti destekliyorum diye saadet yetkililerinin her konuştuğunu, her yaptığını da tasdik ediyorum demek midir? böyle bir zorunlulğum var mı? hayır yok. Bakın şunu kafanıza iyi sokun: ben saadetciyim evet. Belki siz akpyi eleştiremezsiniz Ama saadeti de eleştiririm, akpyi de eleştiririm. saadetciyim. Doğru bir şeyini görünce akpyi de desteklerim. Ne körü körüne her halükarda saadeti destekleyenlerdenim, ne de akpnin her yaptığı yanlıştır diyenlerdenim. Bunu unutmayın. Doğru doğrudur, yanlış yanlıştır. Akp de doğru şeyleryapmıştır,yanlış şeylerde yapmıştır. Aynı şekilde saadet de doğru şeyleri söylüyor, yanlış yaptığı da oluyor. okey? |
tabiki bbp olurdu
|
Alıntı:
öyleyse HELAL olsun ne deyimki hakkını vermek lazım |
BBPye veririm
|
All times are GMT +3. The time now is 14:24. |