AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Malatya Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=51)
-   -   MALATYALI SOHBET MEKANI... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=8875)

Sevban 05-04-2011 00:33

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891553)
Ve Aleykumselam, Ayıp ettin kardeşim gel hele sende çömel bi kenara çay söyledik geliyi :)

:) EyvALLAH üstadım... Bizde gelor derler :) :)

Esra Ay 05-04-2011 00:35

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891544)
Bu günde Emeksizde o yapımı davalı olan inşaat çökmüş, allahdan esnafa birşey olmamış. Geçen senede fena yangın çıkmıştı iyi oldu kurtulduk o binadan.
Rus Alman savaşından kalma binalara benziyordu şimdi temizlenir,
Cengiz Topel'de yenileniyor ki çok güzel oluyor Malatya'mız Allahın izni ile...

Tek üzüntüm Başbakanımızın mitinginde olamıyacağım malesef... Malatya'da miting bambaşka ya..
- Kanal D Dışarı!!! Kanal D Dışarı !!!
Yaşasın gericilik :)

Hemşehrim adınızı bilmiyorum geçen yerel seçimlerde okulda olduğum için gidememiştim,çok pişman olmuştum gitmedim diye.Ama sülalenin çeyreği ordaydı annemle babam birbirlerini kalabalıktan kaybetmişlerdi sonra annem bir önceki arabayla babam da sonra arabayla gelmişti eve.Bir de seçimlerden evvel babam anneme hangi partiye py vereceğini tekrar tekrar söyler.Bizde anneme ''Lambaya vereceksin anne''deriz.:w::w:

Eşref 05-04-2011 00:36

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891539)
Seni Dedemle tanıştırmak istedim, ( Fena gericidir ama ) muhbbete doyardın :)

İnşAllah. Seve seve tanışırım, hem de çok memnun olurum. Dedeni görmedim ama eminim gerici değildir. Sadece bizden daha çok görmüş geçirmiştir.

Her ne kadar yaşım 27'de olsa, hala damarlarımda delikanlılık var. Acemilik var. Çocukluk var.Yokluk görmedik, sıkıntı görmedik (çok şükür) Bu nedene hayat, dedelerimizden öğrenilir. Onlar anlatacak, biz öğreneceğiz. Hataları olsa bile, o hatalar, Amerikan oyunları gibi kirli de değildir. İnsanı kirletmez, kötüye götürmez.

Seyyah 05-04-2011 00:43

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891560)
İnşAllah. Seve seve tanışırım, hem de çok memnun olurum. Dedeni görmedim ama eminim gerici değildir. Sadece bizden daha çok görmüş geçirmiştir.

Her ne kadar yaşım 27'de olsa, hala damarlarımda delikanlılık var. Acemilik var. Çocukluk var.Yokluk görmedik, sıkıntı görmedik (çok şükür) Bu nedene hayat, dedelerimizden öğrenilir. Onlar anlatacak, biz öğreneceğiz. Hataları olsa bile, o hatalar, Amerikan oyunları gibi kirli de değildir. İnsanı kirletmez, kötüye götürmez.

Sınırları zorlar ama? :karizmatik:
Sonra bu sosyal söylemlerden vazgeçmeyesin =)
MaşAllahı var 28 doğumlu :)

Eşref 05-04-2011 00:50

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891572)

MaşAllah. Vallahi hiç sanmam. Eski Türkçe biliyor mu deden?

Seyyah 05-04-2011 00:54

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891579)
MaşAllah. Vallahi hiç sanmam. Eski Türkçe biliyor mu deden?

Bilmez mi =)
Çok matrak adamdır ama fenada Akparti'lidir. Benden fena vallahi :)

Eşref 05-04-2011 01:01

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891581)
Bilmez mi =)
Çok matrak adamdır ama fenada Akparti'lidir. Benden fena vallahi :)

Vallahi tam aradığım kişi. Benim dedemden kalma çok sayıda el yazması kağıtlar, kitaplar var. Matbuları okuyorum ama el yazmalarını okuyamıyorum. Dedene okuturdum. Köy ağalığı yapmış dedemin babası. Savaş dönelerini bir bir not almış.

Seyyah 05-04-2011 01:08

İnşAllah nasip olurda beraber araştırırız gerçi dedemin okuma olayı pek iyi değildir ama malum 83 yaşında olmadı kankalarına yönlendirir bizi :)

Esra Ay 05-04-2011 19:02

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891572)

Burası adından da anlaşılacağı gibi Ak Parti Forum'u CHP forumu değil ki verdiğimiz sözleri
tutmamazlık yapalım,tekrar söylüyorum adam gibi adam,delikanlı gibi delikanlı olana her daim kapımız açıktır.Bu da böyle biline.

Esra Ay 05-17-2011 21:58

Bugün Malatya da sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Malatya mitingi gerçekleşti.Malatyalılar birkez daha Malatyalılıklarını gösterdiler, insan selini 2. kez yaşamış oldum.Malatyalılar çok büyük ilgi göstermişlerdi harika ! bir ortam vardı,pek fazla olmusuzluklarla karşılaşılmadı.Halkın nasıl bağırdığı ve sabırla beklediği görülmeye değerdi.Malatya da miting br başka oluyor.:karizmatik:

All times are GMT +3. The time now is 22:25.