AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Dualar (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=147)
-   -   DUA KARDEŞİ OLMAYAN KALMASIN..LİSTE DEĞİŞİYOR... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=8913)

sidre 10-28-2007 23:46

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Ravza_Ruveyda Nickli Üyeden Alıntı
canım benim İnşaallah çok çok daha iyi olursun Allah c.c. izni ile. Bende çok iyiyim Hamd olsun. Beyazları takma kafana canım benim. İnşaAllah çok öenmli değil onlar. Sen üzülme İnşaAllah herşey yoluna girer yavaş yavaş. Dua ediyorum sanada her duamda canım

Allah razı olsun canım benım dualarımda hepınıze :-*

Ravza_Ruveyda 10-28-2007 23:50

DUA KARDEŞLİĞİ

saol canım :)

Ayşe_Berra 10-29-2007 02:27

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

akgulrafet Nickli Üyeden Alıntı
Değerli yönetici arkadaşım,bu konu çok yanlış yerde bence,göz önünde olmalı,yukarılarda bir yerde.Önemli ve faideli bir konu...

Bende katılıyorum kardeşim haklısın.. ;) ;)
Alıntı:

sidre Nickli Üyeden Alıntı
cok sukurkı bomba gibiyim :) diyabetle bir sorunum yok seytan bozmasınkı :) sadece su beyazlar bıraz kaama takılıyor onuda dusunmemeye calısıyorum sen nasılsınsın

[/quote]Sidre kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah..Duam hep seninle ve adını sayamadıgım arkadaşlarım hep sizlerle..Sizde unttmayın inşallah.Şimdi namaz kılacagım hepiniz dilimde ve aklımdasınız..

Bu arada Esra'm görüşemiyoruz seninle ama RAbbim yar ve yardımcın olsun her daim..Duamdasın.. ;) ;)

akgulrafet 10-29-2007 14:57

DUA KARDEŞLİĞİ

selamün aleyküm herkese arkadaşlar. geçen hafta arkadaşlar kız kardeşimizi evlendirdik çok üzgünüm ve onsuzuğa hiç alışamadım daha boncuk gözlü kardeşime ve bizlere dua edin bayanlara çok can yakıyorsunuz bu ne ya böyle. 3 kilo verdik.

sidre 10-29-2007 18:48

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

selamün aleyküm herkese arkadaşlar. geçen hafta arkadaşlar kız kardeşimizi evlendirdik çok üzgünüm ve onsuzuğa hiç alışamadım daha boncuk gözlü kardeşime ve bizlere dua edin bayanlara çok can yakıyorsunuz bu ne ya böyle. 3 kilo verdik.

aleykum selam kardesım umarım kardesın gonlune gore bırı ıle evlenmıstır ve omur boyu mutlu olur inşaAllah bu arada can yakanlar bayanlarmı oluyor ??? :)

Ravza_Ruveyda 10-29-2007 19:05

DUA KARDEŞLİĞİ

Sidre kardeşime katılıyorum. Bencede Can yakanlar bayanlar mı oluyor :) :) Tarşılır bu konu :)

Bende Kardeşine İnşaAllah mutlu ve mesut bir hayat diliyorum.Hayırlı bir İnsan ile evlenmişse ki kesin öyledir O zaman sevinmen gerek değilş mi ;)
Allah c.c. mutluluklarını Daim etsin İnşaAllah .

akgulrafet 10-29-2007 20:44

DUA KARDEŞLİĞİ

öyle demeyin arkadaşlar benimkisi doğaçlama. kolay değil bir kız kardeşin evden gitmesi yokluğuna alışmak epey zor olsa gerek. aradım sesini duyduk şimdi düne göre daha iyiyiz. kızlar bundan önce başımızın tacı idi bundan sonrada öyle olacak. Allah hepinizden razı olsun. Hem sizin abiniz yokmu bir sorun bakayım onlar ne diyecek. umarım onlarda benim düştüğüm bu derde düşerler. çok acıklı bir durum. >:( >:( >:(

sidre 10-29-2007 20:45

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

öyle demeyin arkadaşlar benimkisi doğaçlama. kolay değil bir kız kardeşin evden gitmesi yokluğuna alışmak epey zor olsa gerek. aradım sesini duyduk şimdi düne göre daha iyiyiz. kızlar başımız bundan önce tacı idi bundan sonrada öyle olacak. allah hepinizden razı olsun. hem sizin abiniz yokmu bir sorun bakayım onlar ne diyecek. umarım onlarda benim düştüğüm bu derde düşerler. çok acıklı bir durum. >:( >:( >:(

Ben hiç sormayayım :) gun bıcıyor 30'una kadar evdesın dıye :)

akgulrafet 10-29-2007 20:46

DUA KARDEŞLİĞİ

BURDAMSIN NE GÜZEL NABER ZEYNEP İYİMİSİN

sidre 10-29-2007 20:48

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

BURDAMSIN NE GÜZEL NABER ZEYNEP İYİMİSİN

Cok sukurkı iyiyim kardesım sen nasılsın

All times are GMT +3. The time now is 11:45.