AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Dil-Dil Bilimi-Dil Bilgisi (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Bu Videoyu izleyen herkese benden +1 Puan-2 (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=11378)

Mu-Alim 10-20-2007 11:28

Bu Videoyu izleyen herkese benden +1 Puan-2

akgulrafet;

+1 verildi.

Teşekkürler...

Ak_Kelebek 10-20-2007 11:42

Tunahan emeğine sağlık çok güzel bir konuya değinmişsin yine...İzlerken gerçekten çok üzüldüm,malesef çevremizde bir çok yabancı isimli mağazalar var ve elimden geldiği kadar yabancı kuruluşu olan yerlere gitmem...:( Ben de bu durumdan çok rahatsızım eğer bizim yapabileceğimiz bişeyler varsa seve seve yapmaya hazırım kardeşim...Eğer biz Türk evladıysak,Türkiye için,Türk'lük için çalışmalıyız....

Mu-Alim 10-20-2007 11:47

+1'ini hemen verelim üstadım...Tabi ki hepimizin yapabileceği bir şeyler vardır.Önce kendimizi düzenleyelim,sonra düzeni bozanları...;)

naco 10-26-2007 21:31

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SAHILL35 Nickli Üyeden Alıntı
"DİLİMİZE SAHİP ÇIKALIM"
YÜREKTEN DESTEKLİYORUM..

Dilimize sahip çıkmadan ne devletimize ne de milletimize sahip çıkabiliriz ki zaten...

Evet Aktunahan,sana katılıyorum.Ama bazı insani değerlere sahip olmak ve onları koruyabilmek de devletimize,milletimize sahip çıkmanın önemli öğelerinden biridir bence.Hele de böyle sıkıntılı günler yaşarken...DOGRU BİR TÜRK EVLADI GÜZEL DE BİR TÜRKÇE İLE PERÇİNLEŞİRSE O ZAMAN SIKINTI KALMAZ, DEĞİL Mİ?

bennur 10-26-2007 21:36

Alıntı:

naco Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SAHILL35 Nickli Üyeden Alıntı
"DİLİMİZE SAHİP ÇIKALIM"
YÜREKTEN DESTEKLİYORUM..

Dilimize sahip çıkmadan ne devletimize ne de milletimize sahip çıkabiliriz ki zaten...

Evet Aktunahan,sana katılıyorum.Ama bazı insani değerlere sahip olmak ve onları koruyabilmek de devletimize,milletimize sahip çıkmanın önemli öğelerinden biridir bence.Hele de böyle sıkıntılı günler yaşarken...DOGRU BİR TÜRK EVLADI GÜZEL DE BİR TÜRKÇE İLE PERÇİNLEŞİRSE O ZAMAN SIKINTI KALMAZ, DEĞİL Mİ?

Kesinlikle...Beğeniniz hemen veriliyor ;)

Whitecloud 10-26-2007 22:22

tam destek abi

bennur 10-26-2007 22:27

Alıntı:

r.firdevs Nickli Üyeden Alıntı
tam destek abi

İlginiz için teşekkür ederiz ;) beğeniniz hemen geliyor ;)

.::RuKaL::. 10-26-2007 23:30

Bu konuyla ilgili pano hazırlamıştık okulumda..
Yabancı mağaza,kafe vb. isimler ana konumuzdu..
Sorduğumuzda çoğu mağaza,dükkan sahibi koyduğu ismin anlamını bile bilmiyordu..
İçler acısı bir durum..
Türkçe'mize sahip çıkalım!!

bennur 10-26-2007 23:36

Alıntı:

.::RuKaL::. Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuyla ilgili pano hazırlamıştık okulumda..
Yabancı mağaza,kafe vb. isimler ana konumuzdu..
Sorduğumuzda çoğu mağaza,dükkan sahibi koyduğu ismin anlamını bile bilmiyordu..
İçler acısı bir durum..
Türkçe'mize sahip çıkalım!!

Evet bu şekilde mağaza isimlerini falan engellemek amacıyla Türkçe Yasa'sı hazırlandı...Beğeni verildi ;)

akgulrafet 10-27-2007 10:22

HEP AVRUPA ÖZENTİSİ BUNLAR, ONLAR BUNU YAPIYOR BİZDE YAPALIM, ŞUNLAR BUNU YAPIYOR HEMEN YAPALAIM, GELENEK VE GÖRENEKLERİMİZİ UNUTMAYA BAŞLAR OLDUK ÜLKEDE.

All times are GMT +3. The time now is 12:06.