AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Haberler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   29 Ekim kutlamasında, başörtülüler kovuldu! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=140257)

murat kurt 10-30-2010 02:43

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 826068)
murat yine fazla kacirmissin :)..
ya birde su acidan bakmak istiyorum basörtülü birinin ne isi var cumhuriyet kutlamasinda!

o ne demek şimdi abi köklu devletler adetleri ile yaşarlar eskiler kellesi açık karıları ile geliyorsa bizim hafızlar da götürecek eşlerini saklayacak bir şeyleri yok ki onların

Mavera 10-30-2010 02:44

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 826080)
Size m, kaldı bunu sormak?Kaldı ki benim annem gitti de arkadaşlarıyla başka bir törene?

sanami kaldi benim görüsüme karsi cikmak!.. sormak, elestirmek yada fikrimi söylemek en dogal hakkimdir o halde fikrimin derdi lütfen sizide germesin güzel kardesim ;)..
bu arada neden gitmemeli dedigini altta acikladim yok öyle cumhuriyetle filan alip, veremedigim yok aksine o törenlerin mahiyetiyle alakali sorunum var!

Mavera 10-30-2010 02:47

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 826081)
o ne demek şimdi abi köklu devletler adetleri ile yaşarlar eskiler kellesi açık karıları ile geliyorsa bizim hafızlar da götürecek eşlerini saklayacak bir şeyleri yok ki onların

diyorsun ki millet bayramda görsün.. oldum olasi bu tür davetlerden hazzetmem yok ortada ironik bir durumda yok degil basörtüsünden dem vuruyoruz bende diyorum ki yeterki basörtüsü kutlamalarda yasak olsun oraya gelene kadar daha nereler var!

unnamed 10-30-2010 02:47

evinde oturması evla...
onlarda gidip oraya ne kadar çağdaş kapalı olduklarını göstereceklerdir belkide...

Mavera 10-30-2010 02:49

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 826086)
evinde oturması evla...
onlarda gidip oraya ne kadar çağdaş kapalı olduklarını göstereceklerdir belkide...

haci orada teyzemin elinde icki kadehi karsisinda tanimadigi erkek ona son yaz tatilini anlatirken benim basi kapali muhafakar ablam elindeki portakal suyuyla konuya neresinden müdahil olsun!..
bu acidan basbakanimizin tek katilmasini cok ama cok anlamli buluyorum ;)

unnamed 10-30-2010 02:51

kendiyle ilgili problem...
kadının içinde ezilmiş duygular varsa..
gider takılır...
hele birde sonradan görmeyse ortamı kes...

Mavera 10-30-2010 02:55

he birde su yavsak medyanin ortaya sundugu tezde birazda haklilik payi yok degil.. bazi bürokratlar kademe atlamak icin basörtülü esleriyle ortam icine cikiyorlarki bende sizdenim mesaji vermek istiyor ;)

İntifada 10-30-2010 02:56

cumhur seçen bir cumhuriyet...
yazık...

unnamed 10-30-2010 02:57

offf...
fena...(:

depare 10-30-2010 03:17

Konuşmacı kadın oradan bağırıyor "Laikliğin bekçileriyiz,Atatürkçüyüz hepimiz vs"

Başörtülü birisi de laiklikten çektikleri eziyeti unutup gidiyorsa bu törene daha söyleyecek bir şey yoktur...

Ha laiklikle sorunu yoktur o zaman gitsin banane ama kovarlarsa da şaşırmasın :)

All times are GMT +3. The time now is 21:17.