![]() |
Alıntı:
ben filmi yapanın turkucumu yada kim olduguna bakmam. ne yaptıgına bakarım. |
işte ya sorun orada...
türkücü film yaparsa film değil arabesk görüntülü hareketler olur... bende onu diyorum... zaman kaybınız olur... |
o kadar mı kötü yahu,iyiki hasta olupta gidememişim mi desem??:neki:
|
Sonunda izleyebildim , filmin başında ki baskın sahnesi süperdi . Arada saçma bir kaç sahne dışında filmin geneli güzeldi ...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hristiyan damada gelin veren hoca filmi çeksem birazda efektlerim kaliteli olsa hollywooda çıkarım herhalde... |
Alıntı:
|
filmin fragmanlarına baktım..
hiçde hoşuma gitmedi... bayağı bir konusu var... |
Misal ben bir doktorun işini yapabilirmiyim...???
Hayır... Bir doktor misal bir Müzikhal'de tenörlük yapabilirmi...??? hayır... bir türkücüde yönetmen olmasın... yapımcı olsun ama yönetmen olmamalı... bir eğitim almamış... sırf param var diye yönetmenlik yaparsan... olacağı bu işte... |
Film hakkında yorumların burada ;D
Film manyağı birisiyim bu yüzden okumanızı öneririm :w: Şuan bile film indiriyorum indirip izliyorum izlerken indiriyorum izlediğim bitince siliyorum izlerken indirdiğimi izliyorum o ara yine izliyorum :w: Yani manyağın biriyim film konusunda :w: Okuyun film hakkında yorumumu tam haberlik yahu :p Teklif bekliyorum gazetelerden köşe yazarı olmama için ;ı: http://www.akpartiforum.com/new-york...e-t140274.html |
All times are GMT +3. The time now is 21:52. |