AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Spor Toto Süper Lig (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=163)
-   -   2010-2011 / 24. Hafta Puan Durumu (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=145271)

Beritan 03-08-2011 19:30

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865566)
Haydi trabzon. Bu yıl gönlümüz senden yana :)

evet...:saygılar::saygılar: destekçiyiz..:saygılar:

Katade 03-08-2011 19:59

Yarası olan trabzonu tutuyo:)

İntifada 03-08-2011 20:08

ha gayret buca :)
bu bjk ve gsnin maç kazanacağı yok 5 maç daha kazanda al aşağı et şunları :)

OTTOMAN 03-09-2011 13:37

Beşiktaş - Trabzon Destekçileri = Galatasaraylılar :)
Beşiktaş - Galatasaray Destekçileri = Trabzonsporlular :)
Trabzonspor - Galatasaray Destekçileri = Beşiktaşlılar :)

fazla söze gerek yok
:karizmatik:

Tek başına Lider FENERBAHÇE
:güzel:

El Emin 03-09-2011 13:45

Gerçekten futbolla aram yoktur.Yani bu sene hiç yok neredeyse ama
evdekiler takip ettiğinden ister istemez bende takip ediyorum

Ligde mücadele falan yok.
Bir fenerbahçe var birde karşısında 17 tane takım var.
Tüm takımlar sadece fenerin egale edilmesine çalışıyor.
Böyle rezil illet adice bir lig olamaz.

:) İyi ki izlemiyorum.Futbol mu izleyeceğim taş gibi la liga var.

Beritan 03-09-2011 14:10

Alıntı:

Yetkin1st Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865583)
Yarası olan trabzonu tutuyo:)

1 kibar ol ne öyle yarası olan felan;ı:,

2 ben ne kadar kürtsemde bi tarafın trabzonlu inanıp inanmamak size kalmış inandırmak zorunda değilim:saygılar:

ALmi´ 03-09-2011 17:46

Bi düşünün bakalım neden kendi taraftarınız dışında Fenerbahçeyi destekleyen ya da ondan haz alan yok? :)

Bunun sebebi ; Tff başkanının ya da hakemlerin devamlı fb lehine karar alması olmasın?
ya da birçok maçta hakem sayesinde maçı almış olmanız da olabilir mesela? :)

Geçen yıl Beşiktaş-Fb maçında yaşananlardan sonra tff'nin rengi açıkca belli olmuştur. (bilika denen oyuncunun penaltı alanını kazması vs..)

Yani şahsen ben bu yüzden fb yi sevmem. Herkes şampiyon olsun ama fb olmasın isterim. (bir de bursa ama bu özel bi meseleden dolayı) (:

Kazandığı her maç demiyorum ama birçok maçı hakkıyla kazanmadığı için ; bu yıl gönlümüz Ts'den yana.. :)

Katade 03-09-2011 17:56

Papagan gıbı baskanınızdan taraftarına kadar herkes aynı şeyi sölüyorr meyve veren agac taslanırmıs herkes soluyo bunu konusan bide bayan olunca hıc anlatamıyonn:)

serdary 03-09-2011 18:14

Futbolla hiç aram olmadı olmaz da(zaten takım da tutmam) ama Galatasaray'ın bu kadar kötü durumda olduğunu bilmiyordum. Hakkaten rezil bir durummuş :)

ALmi´ 03-09-2011 18:23

Yetkin kardeş :)

Herkes aynı şeyi söylüyorsa o zaman onca insanın söylediklerine kulak vermek gerek. Sonuçta herkes yanlış düşünüyor olamaz . Mutlaka bir doğruluk payı vardır o işte değil mi? :)

Bak mesela. Biz çoğunluk. Muhalefet partileri azınlık oluyor oy oranından dolayı. Devamlı demiyor muyuz hep bir ağızdan 'yahu bunlar kör mü niye yapılanları görmüyorlar da devamlı her şeye bir kulp buluyorlar'.
Sizinki de o mesele. Siz fb liler dışında herkes aynı şeyi söylüyor ama siz ısrarla bizlerin söylediğine kulak tıkıyor, fanatikliğe devam ediyorsunuz :)

Oysa muhalefet partilerinin yapması gerektiği gibi sizin de doğrulara gözünüzü kapatmamanız lazım öyle değil mi güzel kardeşim? :)

Madem siyasi bir forum ona uygun bir örnek vermek en iyisi diye düşündüm (:

All times are GMT +3. The time now is 10:52.