![]() |
Şarkıyı bende sevmedim.
Hep derim zaten 2008 de ki İsrailin şarkısı kadar güzelini duymadım diye :) Azerbaycana reklam oldu işte turizme katkı.. |
Yapma ruhi reis :)
2 sene önceki norveçin şarkısı muhteşemdi :) Zaten rekor kırdılar :) Aynı sene azerbaycan arash ve ayselle katılmıştı o şarkıda harikaydı :) Ama en güzeli rimi rimi leydi |
Onlarda güzeldi ama.
Şuan aklımda olan sadece Boaz Maudanın şarkısı :) Tam bana göre karamsar sakin :p Ezgileri falanda çok güzeldi dinlerim ben hala :) http://www.youtube.com/watch?v=2eqzqfw4UVw |
Şarkı kötü
ayrıca çokta önemli yani tiplere bak müslüman ülkelerde ar namus kalmamış vallahi |
Sevinecek bir yer görmedim bizimkilerden bir farkları yok 2 sinide Türk demeye bin şahit ister, sevinmedim aksine utandım...
|
NûN, Furkanca Bakış ve Tarantula'ya tamamen katılıyorum...
Biz neden biz olamıyoruz? Engel nedir! Ecdadımız böyle miydi :( |
İzlemedim, şimdi kimin birinci olduğunu öğrendim. Evet önemli değildi, ki zaten bu yüzden izlemeye tenezzül etmedim. Ama yine de azerbeycanın birinci olması güzel.
|
Övülecek bir şey bulamadım... Yerecek şeyler ise çok fazla... Allah c.c. akıl fikir ihsan eylesin...
|
Alıntı:
Amma kardes ülkemiz oldugu icin kazanmalarini cok istedim ve kazandilar hatta ellerinde ki türk bayragini görünce insan bi hos oluyor dogrusu :) Seneye Bakude görüsürüz :)) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 07:34. |