AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Haberler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Türk: Kürdistan Meclisi'ni Kuracağız (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=150723)

Ahmet Yasin 07-04-2011 17:42

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911566)
Meydan onlardan alınıyor ! Tehditlerin başlaması o itibarla ! Birde bu açıdan bakalım !

Eğer meydan alınsaydı Doğudaki oy kaybı olmazdı.Madalyonun öteki tarafına bakın.
Ya doğuda Ak parti oy kaybetti Yada Doğuyu onlara bırakıp batıya kaydı ki oyları batıda arttı.
tehditlerin başlaması tabiki son çırpınışları dağa gönderecek kimse kalmayınca ovada çatışma çıkarma derdindeler bir nebzede başarılı oluryorlarda.

HaArP 07-04-2011 17:43

Alıntı:

Eğer meydan alınsaydı Doğudaki oy kaybı olmazdı.Madalyonun öteki tarafına bakın.

Siyaseti kast ediyorum kardeşim... Siyasi manevralarda Meselelerin sosyolojik yahutta Halk kitlesi ikinci planda kalır !

Ahmet Yasin 07-04-2011 17:59

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911570)
Siyaseti kast ediyorum kardeşim... Siyasi manevralarda Meselelerin sosyolojik yahutta Halk kitlesi ikinci planda kalır !

Bende siyaseti kast etmiştim zaten.siyasi olarak sizin dediğiniz gibi halkı ikinci plana değilde direk olayların içine almayı başarmışlar.

HaArP 07-04-2011 18:00

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911580)
Bende siyaseti kast etmiştim zaten.siyasi olarak sizin dediğiniz gibi halkı ikinci plana değilde direk olayların içine almayı başarmışlar.

Kardeşim Devletler ve Küresel Alandaki siyaseti kast ediyorum acizane !

Ahmet Yasin 07-04-2011 18:05

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911566)
Meydan onlardan alınıyor ! Tehditlerin başlaması o itibarla ! Birde bu açıdan bakalım !

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911581)
Kardeşim Devletler ve Küresel Alandaki siyaseti kast ediyorum acizane !

Şu iki yorumunuzdaki küresel alandaki siyaseti ile bağlantı kuramadım.

HaArP 07-04-2011 18:12

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911584)
Şu iki yorumunuzdaki küresel alandaki siyaseti ile bağlantı kuramadım.

Şöyle izah edelim... :

Abd-İsrail'in projesidir ! ''Demokratik Özerklik'' kelimesini kullananlar şunu demekteler !

a) gelin apoyu serbest bırakın bak Abd-İsrail'de Demokratik özerklik verecek bize direnmeyin !!!

b) Yada siz verin onlara gerek kalmasın !

Sonuç Abd-İsrail Projesidir !!!

Sözleri alıntılarla değil muhtevası ile anlamak lazım gelir !

Ahmet Yasin 07-04-2011 18:22

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911591)
Şöyle izah edelim... :

Abd-İsrail'in projesidir ! ''Demokratik Özerklik'' kelimesini kullananlar şunu demekteler !

a) gelin apoyu serbest bırakın bak Abd-İsrail'de Demokratik özerklik verecek bize direnmeyin !!!

b) Yada siz verin onlara gerek kalmasın !

Sonuç Abd-İsrail Projesidir !!!

Sözleri alıntılarla değil muhtevası ile anlamak lazım gelir !

Anladığımı açıklayayım.

Demokratik özerklik olsa bile Kürtler kendi kendini batırır bunu bir Kürt olarak rahatça söyleyebilirim.Çünkü altyapısı yok.Dünyadaki benzerlerine bakarsak Doğudaki olay tamamen farklı.Aponun serbest kalacağına onlar bile inanmıyor sadece onun popülitesi üzerinden rant hesapları yapılıyor.

Üstadım abd ve israil destekli bir örgüt olduğunu bilmeyen kalmadı sanırım.
Her projenin büyük israil devletine zemin hazırlamak olduğunu biliyoruz.Burda eleştirim İktidarın biraz daha hassas olması lazım bölgeye.Vaatlerini çabuk yerine getirmeli ki bdp ağzıyla yok kabul edilmediklerini bilmeleri lazım.

Kürtlerin derdi artık ekonomik veya işsizlik değil anayasal güvence altına alınmak istiyorlar.Eğer bunlar olursa diğer sorunlar kendiliğinden halolunur.

Ammar 07-04-2011 18:26

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911563)
Peki bide buradan bakalım olaya..

Suç bu adam damı yoksa Hükümetin Demokratik açılımı başlatıp somut bir adam atmadıkça meydanın bunlara kalmasını sağlamaktamı?

Dün pkk ve bdp ye atıp tutanlar bugün onların safına geçtikleri için oturup düşünmek lazım

Kısaca Alternatif bir Kürt partisi şart ve hükümetin bunu desteklemesi lazım.

molla iş size düştü hadi görelim sizi:)

müslüman kardeşlerimiz Hiç yerine terör ilan edilip sonra terörist deyip muebetler verildiği süre hiç kimse mustazaflardan birşey beklemesin. :) nacizane fikrimdir.

Ahmet Yasin 07-04-2011 18:30

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911597)
müslüman kardeşlerimiz Hiç yerine terör ilan edilip sonra terörist deyip muebetler verildiği süre hiç kimse mustazaflardan birşey beklemesin. :) nacizane fikrimdir.

Ooo armut piş ağzıma düş oldumu şimdi hareket olmadıkça berekette olmaz.Kendi şinizi kendiniz görmemiz lazım şöyle alternatif kürt partisi olsun Türkiye genelinde % 5 oyunuz hazır gerisi icraate kalmış.

HaArP 07-04-2011 18:31

Alıntı:

Çünkü altyapısı yok
Kuzey Irak'ı iyi inceleyiniz acizane !

All times are GMT +3. The time now is 19:37.