AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Anketler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=123)
-   -   MECLİS (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=15301)

erenon 12-03-2007 17:01

MECLİS

Alıntı:

akzeinebu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

erenon Nickli Üyeden Alıntı
ben nur serteri beğeniyorum ayrı bir havası var ;görüşlerine hiç katılmasamda izlerken onu mest oluyorum ;burada listeye girememiş üzüldüm :) hatta sinirlenince o kadar güzel oluyor ki gerçekten meclisin en hoş bayan vekili ;)

NUR SERTER DEYİNCE AĞZINDAN KÖPÜKLER ÇIKARARAK "BİRLEŞİİİNNN " DİYE BAĞIRAN CADOLOZ BİRİNİ ANIMSIYORUM. KIZINCADA CADI GİBİ OLUYOR ;D

bazıları hırçın sever :P ama gerçekten tam bir kemalist :)) başörtülü kızlara ikna odalarında çok fazla baskı yapmıştı ;)

loneliness 12-03-2007 17:04

MECLİS

Alıntı:

ben nur serteri beğeniyorum ayrı bir havası var ;görüşlerine hiç katılmasamda izlerken onu mest oluyorum ;burada listeye girememiş üzüldüm :) hatta sinirlenince o kadar güzel oluyor ki gerçekten meclisin en hoş bayan vekili ;)

Vay beee ne yaptım sen yaaa...bu forumda o karının güzel seçildiğine inanamıyorum.. Ama kemalist ler garanti güzellik abidesi diye forumlarına heykelini dikerlerii

Beritan 12-03-2007 17:12

MECLİS

tuhaf ama dtp li millet vekili daha güzel

Ak_Kelebek 12-03-2007 17:18

MECLİS

Kesinlikle Dilek Yüksel.En genç Milletvekilimiz ve sevgili Yavuz Başkanımın da hemşerisi.Oyum Dilek Hanıma ;)

Tok@t_h@tce 12-03-2007 17:36

MECLİS

Herkese hayırlı günler; ben dilek hanımı çok yakından gördüm hemşehri oluyoruz Birazcık;) Hem güzel hemde acayip pozitif elektrik veriyor insana; gülerken teee gözlerinin içi gülüyor, verdim gitti oyumu:)

loneliness 12-03-2007 17:48

MECLİS

Oyum Dilek Hanıma ;) ;)

parabol 12-03-2007 17:59

MECLİS

ozlem turkone..garıp bı yakınlık duyuyorum kadına...

mavera 12-03-2007 18:00

MECLİS

sayin kamer gencin bu listede olmamasini siddetle protesto ediyorum..meclisin en iyi kivirtan güzel insanini listede görmemek beni ziyadesiyle üzmüstür..
ama listeden birini sececek olursak mümtazer hocanin hanimi diyebiliriz...mümtazer türküöne özlem hanimin ünv tede hocasiydi daha sonra kocasi oldu..yuvalari daim olsun..

Yavuz_ErTürk 12-03-2007 18:02

MECLİS

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
sayin kamer gencin bu listede olmamasini siddetle protesto ediyorum..meclisin en iyi kivirtan güzel insanini listede görmemek beni ziyadesiyle üzmüstür..
ama listeden birini sececek olursak mümtazer hocanin hanimi diyebiliriz...mümtazer türküöne özlem hanimin ünv tede hocasiydi daha sonra kocasi oldu..yuvalari daim olsun..

kamer genç için çok özel bir bölüm açmak lazım :)

mavera 12-03-2007 18:02

MECLİS

Alıntı:

türkan saylan milletvekili olsaydi herhalde acik ara önde olurdu 8)

All times are GMT +3. The time now is 03:19.