AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Eğitim ve Öğretim (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=253)
-   -   Kur’an dersi veriyor ama başını örtemiyor (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=165443)

Necip Fazıl 10-17-2012 03:41

Alıntı:

MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1023700)
Allah razı olsun.İşte en güzel cevabı şimdi verdiniz.Mesele parti meselesi değil ama biz hükümete güvendik ama bu güvencemizi ihmal mi ediyorlar hala onu da anlamış değilim.Neden ve kimden çekiniyorlar onu da anlamış değiliz.Eğer mesele koltuk ve makam korkusundan ise bu mesele hiç bitmez.Şahsiyetli iç ve dış politika ve cesaret her şeyi kolaylaştırır.Hükümette bu yoksa sorunlar dağ gibi yığılacaktır vesselam...

Amin ecmain...

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Ben bu haberleri izlerken hep ağlardım dua ederdim bu sorun çözülsün diye o günlerde hayaldi tabi ama şimdi bu kadar rahatken bu konularla uğraşılmaması beni kahrediyor...

Buna inanmıyorum ama eğer dediğiniz gibi koltuk için geciktiriliyor ise ALLAH belalarını versin... Ama başbakanın bunu yapacağına inanmıyorum içinde iman olan birisi bunu yapamaz bence bakbakanı da az çok tanırım böyle bişeyi düşünmeyeceğine kellemi koyarım ama...

Ama insan düşünüyor işte eğer bir sorun yoksa ortada bunlar neden çözülmüyor neden bu kadar geç kalındı... Mesela ben hep şunun için kızmışımdır ak partiye neden bir başörtülü millet vekilin yok diye... vs...

Sabır ve dua ile bekliyoruz inşALLAH en erken vakitte hallolur bu mesele... şimdi yerel seçimlerde başörtülü belediye başkanları olacağını söylediler benim içimde bir umut oldu inşALLAH devamı gelir de milletvekili ve şu komusal alan işine son verilir... Artık müslümanlar kendi ülkelerinde rahatça yaşamak istiyor ve bunu sağlayacak tek kişi şu anda başbakandır...

MEÇHUL ADAM 10-17-2012 03:52

DİNSİZLİK TABULARI YIKILMADIKÇA BU ÜLKEDE MÜSLÜMANLARA HUZUR YOKTUR.SANIRIM BU SÖZLERİMDEN HERKES BİR ŞEYLER ANLAMIŞTIR.

Necip Fazıl 10-17-2012 04:04

O tren geçti işte malesef... Osmanlıyı yıkanlar imparatorluğu yıkmak için değil islamı yıkmak için yaptılar bunu daha sonra başımıza bir mason getirdiler selanikten mareşal dururken albayı devletin başına getirdiler!!!

Maksat cumhuriyeti kumak değil dinsizliği yaymak ve başardılar da bakın şimdi şu sokakların haline şu gençlerin haline islam desen ALLAH desen kendi diniyle alay etmeye başlıyorlar ne hale düştüğümüze bakın...

Şimdi islami kanunlarla yani şeriatla yönetilmek nasıl olur kim izin verir sizi başörtüsünü serbest bırakıyor diye iranlaşmakla suçlayan bir millet var artık... Bilmiyorlar ki o savaşların bu ülkenin iman gücüyle kazanıldığını...

Yazık ki bu ülkenin müslümanları bile sesini çıkaramıyor giderek çağdaşlaşıyoruz giderek islama sarılacağımıza... Acıyorum bu müslümanlara... ben erkek olduğum halde başörtüsü için gözyaşı dökerken çıkın bakın dışarıda başörtüsü altında etek giyen kalmadı çağdaşlaşacaklar ya başörtüsünün altında pantolon giyiyolar özgürler ya biz akşama kadar gezeriz biz çalışırız vs. yazık ki ne yazık...

Biz sözde müslümanız arkadaş yürüyün cihada deseler faceden çıkmayız o hale soktular bizi...

MEÇHUL ADAM 10-17-2012 22:44

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1023703)
O tren geçti işte malesef... Osmanlıyı yıkanlar imparatorluğu yıkmak için değil islamı yıkmak için yaptılar bunu daha sonra başımıza bir mason getirdiler selanikten mareşal dururken albayı devletin başına getirdiler!!!

Maksat cumhuriyeti kumak değil dinsizliği yaymak ve başardılar da bakın şimdi şu sokakların haline şu gençlerin haline islam desen ALLAH desen kendi diniyle alay etmeye başlıyorlar ne hale düştüğümüze bakın...

Şimdi islami kanunlarla yani şeriatla yönetilmek nasıl olur kim izin verir sizi başörtüsünü serbest bırakıyor diye iranlaşmakla suçlayan bir millet var artık... Bilmiyorlar ki o savaşların bu ülkenin iman gücüyle kazanıldığını...

Yazık ki bu ülkenin müslümanları bile sesini çıkaramıyor giderek çağdaşlaşıyoruz giderek islama sarılacağımıza... Acıyorum bu müslümanlara... ben erkek olduğum halde başörtüsü için gözyaşı dökerken çıkın bakın dışarıda başörtüsü altında etek giyen kalmadı çağdaşlaşacaklar ya başörtüsünün altında pantolon giyiyolar özgürler ya biz akşama kadar gezeriz biz çalışırız vs. yazık ki ne yazık...

Biz sözde müslümanız arkadaş yürüyün cihada deseler faceden çıkmayız o hale soktular bizi...

Sözlerinize tamamen hak veriyorum.Yapacağımız tek şey emr-i bil ma'ruf ve nehy-i anil münker farizatıdır.Biz doğruları ve güzellikleri anlatalım Mevlamız bu insanlara hidayet edecektir..Ümitvar olunuz.Cihadın en kolay yolu da budur.Bunu da yapmazsak bid'atler, sapıklıklar ve cehalet gittikçe artacaktır...

dahhak 10-17-2012 23:32

sabredenlerden olacağız, zaman herşeye ilaçtır, onunda çözüleceği gün yalındır....

All times are GMT +3. The time now is 21:53.