AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Erdoğan'dan Muhteşem Yüzyıl'a sert tepki (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=166914)

Ertuğrul ÖZGÜL 11-25-2012 17:34

"Aman canım ne olacak" diyen bir zihniyet

Necip Fazıl 11-25-2012 17:42

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1027758)
"Aman canım ne olacak" diyen bir zihniyet

Aynen... :güzel:

Garibüzzaman 11-25-2012 18:05

Atatürk hayatı hakkında sizin düşüncelerinize eşdeğer bir dizi senaryosu hazırlansa ve izlenme rekorları kırsa, siz bu dizinin yayından kaldırılmasını nasıl karşılardınız ? Veya hükümetin bu konuda çalışma başlatmasının nasıl yorumlardınız.? Öyle zannediyorum ki hoşunuza gitmezdi dimi ? Hatta bu gerçeği herkes bilmeli diye feveranlar koparırdınız dimi ?

O yüzden sizde ki bu karşıt feveran niye ?

HaArP 11-25-2012 18:07

Alıntı:

Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1027762)
Atatürk hayatı hakkında sizin düşüncelerinize eşdeğer bir dizi senaryosu hazırlansa ve izlenme rekorları kırsa, siz bu dizinin yayından kaldırılmasını nasıl karşılardınız ? Veya hükümetin bu konuda çalışma başlatmasının nasıl yorumlardınız.? Öyle zannediyorum ki hoşunuza gitmezdi dimi ? Hatta bu gerçeği herkes bilmeli diye feveranlar koparırdınız dimi ?

Mesele sadece karşıtlık yahutta muhaliflik olan tarafı savunma yahutta reddi değildir...! Mesele Hakikatlerdir...!

Herkes bilmesede ! Mustafa Kemal'in gerçek hayatı yerine masal izliyor ! O Dizidede Gerçekler yalanla karıştırılarak Bizans dünyasını Osmanlı diye sunuyor ! Mesele Hakikatlerdir !!!

Necip Fazıl 11-25-2012 18:11

Alıntı:

Atatürk veya Osmanlı gerçekleri anlattıktan sonra fark etmez...

Atatürk de yanlış anlatılıyor Osmanlı da zaten...

Garibüzzaman 11-25-2012 18:13

Neyi değiştirir ki...!!! Talep var mı ? Var... O zaman arz ederim ben de..!!!

Bu konuda hükümetin karşıt bir versiyon sunmak yerine kaldırmaya çalışması ahmaklıktan öte bir şey değildir.

Madem bu mevzuda, bu dizide yayınlananların tamamıyla yalanlarla ibaret olduğunu söylüyorsun. O zaman hakikatleri ekranı taşıma gayreti taşırsın sende.

Despot bir şekilde o diziyi kaldırmaya çalışmazsın.

Basın özgürlüğü, o özgürlük bu özgürlük dersiniz. Aklınıza ilk gelen diktatörlük olur.

HaArP 11-25-2012 18:18

Alıntı:

Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1027766)

Bu konuda hükümetin karşıt bir versiyon sunmak yerine kaldırmaya çalışması ahmaklıktan öte bir şey değildir.

Madem bu mevzuda, bu dizide yayınlananların tamamıyla yalanlarla ibaret olduğunu söylüyorsun. O zaman hakikatleri ekranı taşıma gayreti taşırsın sende.

Basın özgürlüğü, o özgürlük bu özgürlük dersiniz. Aklınıza ilk gelen diktatörlük olur.

Rekabetçi ''O'' varsa karşısına sende ''ŞU''nu koyarsın tarzındaki ''Hakikatler'' dışında sadece nefsi tatminkar daha ziyade ''Arz-Talep'' kavramından dem vuran zihniyetin Gerçeklerle ilgilenmemesine üzülmek Anafikir olur !

Talebin olmasından çok zehirlenen kavramı görmezden gelmek ! Hangi zihniyete hizmet etmek demektir...! Derinlik istiyorsunuz ! Lakin derinliği gösterince Bakmıyorsunuz !!!

Ertuğrul ÖZGÜL 11-25-2012 18:22

Alıntı:

siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Allah aşkına... maksat muhalefet olsun galiba... göz önünde bilinen bi tarih var ve bununla beraber neidüğü belirsiz birisi keyfi duygularla kimlere hizmet ettiği ve amacı belli bir senaryo yazıyor ve sizin yaptığınız kıyasa bakın...
deseniz ki düşünce özgürlü yada ne bilir ülkemiz demokratik ve özgür yapan yapmış izliyor... saygı duyarım...

Necip Fazıl 11-25-2012 18:23

Alıntı:

Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1027766)

Ne saçmalıyorsun sen yaa...

Garibüzzaman 11-25-2012 18:26

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1027769)
siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Allah aşkına... ..

Herhangi bir kafa yaşadığım yok ya..!!!, Sadece bilim kurgu kitapları fazla okudum bu aralar. Neyse kaldırın gitsin...Ben sadece empati kurdum. Ve bunu sizin açınızdan değerlendirdim.
Gerçekleri beyinlere enjekte etme başarısı gösterin o zaman. Halk bilinçlendi tınılarını dinlemeyelim bir daha..

All times are GMT +3. The time now is 19:19.