![]() |
ARKADAŞLAR 2009 YEREL SEÇİMDE İZMİRİ AK Parti KAZANMASI İÇİN NE YAPMALIYIZ
Ezkişehir şölenimizde İzmirliler ellerinde bir pankartla sahayı dolaştılar.
Pankartta ne yazdığını hatırlayamadım ama o an gözlerim dolmuştu. |
ARKADAŞLAR 2009 YEREL SEÇİMDE İZMİRİ Ak Parti KAZANMASI İÇİN NE YAPMALIYIZ
O pankartta Sabret İzmir , Şafak 154 yazıyordu.. Ama arsenikli su yüzünden belki o günleri göremeyebiliriz. Adamlar bizi göz göre göre zehirlemekte..Durmadılar da devam ediyorlar..
|
ARKADAŞLAR 2009 YEREL SEÇİMDE İZMİRİ Ak Parti KAZANMASI İÇİN NE YAPMALIYIZ
Yarın elbet bizim elbet bizimdir...
|
bir yıl önce afyona taşındım sırf belediye seçimleri için ikametimi aldırmadım hala gaziemir ilçesine kayıtlıyım ve bir oy bir oydur diyerek geleceğim seçimde oy kullanmaya. izmir bizimdir!!!
|
Alıntı:
|
alacağız inşallah..önce allaın izni ile ve sonrada http://www.akpartiforum.com//ak-part...ma-t44442.html
bunların yüzü hürmetine.... |
Alıntı:
facebook'ta kurmuş olduğumuz grubada katılım bekliyoruz arkadaşlar rakipler facebookta başlamışlar bizde geç kalmayalım cevabımızı verelim dedik |
hemserilerim nasilsiniz yahu :)
|
Açık konuşmak gerekirse Akparti'nin İzmir'i alabilmesi biraz zor görünüyor. İzmir halkının gerçeği anlayabilmesi biraz zaman alacaktır diye düşünüyorum. Yani evrimleşme meselesidir biraz bu...=)
|
hatırlatmak isterimki geçen seçimlerde chp piriştina ile %4 fark ile kazanmıştı.piriştina bütün göçmenlerin oyunu aldı.hemde ak parti iyi bir aday çıkaramamıştı.şimdi piriştina yok dandik bi başkan var onu da kimse sevmiyo.ak parti yapacağı tek şey o da ciddi bir aday çıkartması oda mahmut özgener yada ertuğurul günaydır.
|
All times are GMT +3. The time now is 09:28. |