AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Radyo & Televizyon, Sinema (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=155)
-   -   --- !Yüzüklerin Efendisi! --- (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=18662)

Mcht_Ln 03-22-2008 18:03

!Yüzüklerin Efendisi!

Bu filmi izlememek çok büyük ayıp. ;D Tüm zamanların en iyi filmi benim gözümde. ;)

Türkiye'ye gelmeyen kısımlarınıda izlemelisiniz.Filmin nerdeyse 1 saatlik, belki de daha fazla kısmını kesmişler.Hemde oldukça güzel sahneler. :'(

mesudum47 03-22-2008 18:04

!Yüzüklerin Efendisi!

filme sadece görsel şölen ve savaş filmi olarak bakmamak gerekir...

kitabının yazarı bir sosyolog ve 2. dünya savaşından esinlenmiştir...

faruk_09 03-22-2008 19:30

!Yüzüklerin Efendisi!

Alıntı:

Mcht_Ln Nickli Üyeden Alıntı
Bu filmi izlememek çok büyük ayıp. ;D Tüm zamanların en iyi filmi benim gözümde. ;)

Türkiye'ye gelmeyen kısımlarınıda izlemelisiniz.Filmin nerdeyse 1 saatlik, belki de daha fazla kısmını kesmişler.Hemde oldukça güzel sahneler. :'(

Ewt ya ben izlersem tam izlerim kesilmiş bölümleriyle beraber arıyom ;D +1

YavuzSultanSelim 03-22-2008 19:31

!Yüzüklerin Efendisi!

onun için extended versiyonunu almanız lazım. Son film kralın dönüşü, sinemada 3.5 saat gösterildi. gerçekte 5 saat falan

faruk_09 03-22-2008 19:32

!Yüzüklerin Efendisi!

Alıntı:

mesudum47 Nickli Üyeden Alıntı
filme sadece görsel şölen ve savaş filmi olarak bakmamak gerekir...

kitabının yazarı bir sosyolog ve 2. dünya savaşından esinlenmiştir...

Seneryoyu yazan önemli tabi yoksa gerisi boş +1 bendensin

faruk_09 03-22-2008 19:33

!Yüzüklerin Efendisi!

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
onun için extended versiyonunu almanız lazım. Son film kralın dönüşü, sinemada 3.5 saat gösterildi. gerçekte 5 saat falan

Kralın dönüşü var bende ama dvd olarak kesilmiş versiyon...+1 :)

YavuzSultanSelim 03-22-2008 19:33

!Yüzüklerin Efendisi!

Alıntı:

faruk_09 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sakın izleme. 1. sinden başla. offfffff süper bir yapıt. aklıma getirdin yine :D

faruk_09 03-22-2008 21:10

--- !Yüzüklerin Efendisi! ---

Alıntı:

Alıntı:

faruk_09 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sakın izleme. 1. sinden başla. offfffff süper bir yapıt. aklıma getirdin yine :D

İlk Müsait zamanımda hemde 1. filminden başlıcam...+1

mesudum47 03-23-2008 20:41

evet farklı sahne ve replikler var ama bu sahneleri izlemeyen de filmi tam olarak anlar sadece sarumana ne olduğu konusunda kesilmemiş şekli daha doyurucu olmuş...

YavuzSultanSelim 03-23-2008 20:51

Alıntı:

mesudum47 Nickli Üyeden Alıntı
evet farklı sahne ve replikler var ama bu sahneleri izlemeyen de filmi tam olarak anlar sadece sarumana ne olduğu konusunda kesilmemiş şekli daha doyurucu olmuş...

tam olarak anlayamaz. anlasa bile bu sahneleri izlememek bence bir eksiklik.

Boromirin Osgillahı işgal ettikten sonraki konuşmasını kaçırmak gibi kötü birşey yoktur :)

All times are GMT +3. The time now is 09:13.