![]() |
Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız..
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gereçkten bir yabancı evimdeyse yakalarsam artık oratda netür bir vahlet olur bilemem ama yabancı yokda ben enteresan sesler duyuyorsam yastığın altına kafamı sokar ayetel kürsi okumaya başlarım yedi tane okuana kadar zaten uyurum ;D
|
aslında bişey yapmam bilgisayarın başına otururum "zaten salaktın iyice salaklaştın" derim kendime... ;D ama şıklarda o olmayınca en sondakini işaretledim..
|
DUA EDERİM NAPCAM BAŞKA :)
|
cesartetimi toplar beni korkutan şahısın yanına giderim.. gerisi elimde olan araç ve gereçlere bakar :D
|
Alırım elime bıçağı Allah ne verdiyse hücuuuuuuuum. :D :D
|
Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur boğazını sıkardım..:D
Zaten evde tek olmayı severim,özellikle ışıklar gittiğinde... Mumu yakar kitap okurum veya yatar şarkı dinlerim :D Çocukken korkardım sanırım şimdiacısını çıakrtıyorum :D Ama odamda yatamam asla,gece olsun gündüz olsum ne vakit olursa olsun uyuğumda karabasan geliyor bana :D Hep dua ederim geldiğinde zor gider,bir keresinde küfür ettim küstü bana 3 ay gelmedi :D Geçenlerde kulağını çınlattım uğradı,sağolsun unutmamış beni :D |
Ben evden kaçarım
Hemide ses çıkarmadan ;D |
10. kata kolay kolay hırsız girmeyeceğine kendimi inandırıp mutlaka çıkar bakardım :) ..sonra kimdi aceb diye sorularla uğraşmakta var ;D en iyisi bakmak =)
|
All times are GMT +3. The time now is 23:12. |