AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   M.H.P (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=25256)

AkSa- 34 04-11-2008 01:06

M.H.P

adını Milliyetsiz Hain Parti olarak değiştirmesi gereken, milliyetçilik ile uzaktan yakından alakası olmayan adını bile telafuz edemediğim her neyse o işte >:(

HaKaNia 04-12-2008 23:15

M.H.P

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı

Biz ocakların kapısından geçemiyouz desem inanırmısın...Ellerinde tesbih laf atmadıkları kız yok (gerçe birgün bana atsınlar pişman edeyim istiyorumda onlarda biliyor kime bulaşcaklarını)....hergün başka bir olay kavga bıcak...

Bu mu vatan millet sevgisi..O anlattıkların öncedenmiş arkadaşım bugün mhp yanlızca hikaye...Elbetteki hepsi aynı değil gerçekten adam gibi adamlar içlerinde, arkadaşlarım ,ama bunlar da bir elin beş parmağını geçmiyor....

işte nerde ülkücüleri savunsam böyle şeyler duyuyorum ülkü ocaklarından olan arkadaşlar artık bizi mahcup etmeyin bu uyarıları dikkate alın ve teşkilatınızı uyarın..

bence de mhp alparslan türkeş zamanında çok değerliydi ama şimdikilerin ne alparslan türkeş'le ne de eski ülkücülerle alakası yok..

Nizam-ı Alem 02-04-2009 23:59

Milliyetçilerin gerçek adresi bugün Büyük Birlik Partisidir..

mehmetakif24 02-05-2009 00:05

Mhp bir Türk milliyetçisidir Dtp Kürt milliyetçisidir. Arasında hiç bir fark yoktur. Aman Benden uzak olunda.

halil_han 02-05-2009 00:37

Milliyetçilik milletinin üstün olduğunu savunmak değil, milletini üstün kılmak, kılmaya çalışmaktır. Mhp ve çevresi ancak milletin üstün olduğunu savunur. Slogan siyaseti güder. Bu günlerde bolca tekrar ediyorum ama "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"(ziya paşa)

msucar 02-05-2009 01:21

valla ben öss hazırlık öğrencisiyim.hayırlısıyla bi üni me gidiyim. benim yerimde mekanımda AKPARTİMİN yanı...

tavananna.h 02-05-2009 01:36

eskiden süphe etmeden destek verecegim DİN VE VATAN görüşü,şimdinin bi kaç mafya kılıklı adamcagızların, öylesine toplandık ocaklarından,amacımız DİN VE VATANA oynayarak insani duyguları sömürüşü..

Eşref 02-05-2009 01:37

Alıntı:

halil_han Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504761)
Milliyetçilik milletinin üstün olduğunu savunmak değil, milletini üstün kılmak, kılmaya çalışmaktır. Mhp ve çevresi ancak milletin üstün olduğunu savunur. Slogan siyaseti güder. Bu günlerde bolca tekrar ediyorum ama "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"(ziya paşa)

Bugüne kadar konuyla ilgili okuduğum en güzel en doğru yorumdu. Tebrik ederim. + :güzel:

balbal 02-05-2009 02:45

Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 239911)
adını Milliyetsiz Hain Parti olarak değiştirmesi gereken, milliyetçilik ile uzaktan yakından alakası olmayan adını bile telafuz edemediğim her neyse o işte >:(

Bence önce eleştiri ve hakaret arasındaki farkı öğrenmelisiniz. Mehmed Akif'in dediği gibi: 'İnsan haddini ve hesabını iyi bilmeli...'
bunun dışında elbette eleştirilebilir, sonuç itibariyle ayet değildir.

islam 02-05-2009 04:55

Alıntı:

halil_han Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504761)

siz bu sözü çok seviyorsunuz sanırım...
Boş ve gereksiz yerde kapanan bir konuda söylemiştiniz...
Cevabımı burdan vereyim...
Ayn Görmez ise... Kişi bilmez ise ... Hiç bir şeyi görmezde söylemezde...
Ziya paşa'yıda Bu sözüde seninle abideleştirecem ..

All times are GMT +3. The time now is 16:22.