AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=378)
-   -   FAKIBABA Saadet'ten de Aday Olmadı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=56656)

islam 02-18-2009 04:06

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514214)
Yasal engel olabilme endişesi var öyle mi. Onun için bağımsız oldu diyorsun yani. O zaman flaşlık bir durum yok..

Evet Yok ... Keçiörenle Urfa Farklıdır....

Üç mevsim 02-18-2009 04:17

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514217)
Evet Yok ... Keçiörenle Urfa Farklıdır....

Turgut Altınok halen daha AK Partilidir, AK Parti'den istifa etmedi..

islam 02-18-2009 04:27

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514219)
Turgut Altınok halen daha AK Partilidir, AK Parti'den istifa etmedi..

Evet Halen AKP'e çatısı Altında... Atınok 5 yıldızlı siyasetin fidesini diktiği bir Başkan, Direyetinide sevdasınıda Anlıyorum.. Ama yolların kesiştiği noktada İnsanoğlu ne olur belli olmaz !!!

Dağdakiçoban 02-18-2009 12:31

Yorumlara bakıyorumda Fakıbaba yı fazla abartıyorsunuz..30 martta bunun cevabını zaten herkes görecek..

MethVural 02-18-2009 19:35

Kardeşler Bu kararı Saadet Partisi Şanlıurfa il başkanlığı almıştır.. Sebebide ileride oluşma ihtimali azda olsa hukuksal bir sorunla karşılaşmamak.. Şanlıurfaya hizmeti aksatmamak..

Bu karar hizmet aşkını belli eder hem saadet partisinin hemde Fakıbaba nın.. Bizede desteklemek düşer =)

SEMTEM 02-18-2009 23:57

bunun gerçeği arkadaş ben sizin partiden girsem seçilemem sizin parti zaten mort olmuş AK PARTİ dende girmediğime göre bağımsız olsam ancak seçilirim yani bir bağımsız aday kadar oy alamasın demektir bence (seçimden sonra saadete geçerim demiş)sen seçimi kazan gel demişlerdir bir belediye bir belediyedir parti kazanmamışta olsa:)))))

kasım 02-19-2009 01:17

Alıntı:

SEMTEM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514772)
bunun gerçeği arkadaş ben sizin partiden girsem seçilemem sizin parti zaten mort olmuş AK PARTİ dende girmediğime göre bağımsız olsam ancak seçilirim yani bir bağımsız aday kadar oy alamasın demektir bence (seçimden sonra saadete geçerim demiş)sen seçimi kazan gel demişlerdir bir belediye bir belediyedir parti kazanmamışta olsa:)))))

Doğru konuş
İnsan olan kişiye saygısı vardır.
Bu arada
Benim sana saygım yok
çünkü seni adam yerine koymuyorum
Önce insan ol pazarzitlik yapma
Fakıbaba gelince sizinle hesaplaşacağız.

kasım 02-19-2009 01:20

Alıntı:

Dağdakiçoban Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514309)
Yorumlara bakıyorumda Fakıbaba yı fazla abartıyorsunuz..30 martta bunun cevabını zaten herkes görecek..

29 mart akşamı senin halini görmek isterdim.
Soğuk duşa hazır ol
Benden söylemesi

Darkage 02-19-2009 01:28

Alıntı:

1-Semtem kardeşim şu mantığını neye borçlusun onu bir açıklarmısın öncelikle..
2-Eşref Fakıbaba Sp'den aday olmadı bağımsız aday oldu doğru ama niye oldu ?
Çünkü başka bir partiden aday adayı olan biri aday olarak gösterilmiyor ysk kanunlarına göre bu tarz bir madde var bunun da aleyhimize kullanılacağı bilinçinde olarak karar alınmıştır.
3-İstersen Fakıbaba'nın Basın Açıklaması videosu var onu bir izle
http://video.google.com/videosearch?...aba&emb=0&aq=f#

Kızım Sana Söylüyorum Gelinim Sende Dinle...

islam 02-19-2009 02:23

Alıntı:

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514206)
by Sitem yine sitemdesin kardeşim senin kinine tercuman olacak edebiyatı da yüreğide sen görmüyorum sen kendine sığmıyor hatta haddine bile sığmıyor... Hadi Aşıyorsun...
Farkındasındır Umarım....

:hmm:hmm
:merhaba:

All times are GMT +3. The time now is 21:54.