AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=132)
-   -   AK Parti olmasaydı ne olurdu (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=60129)

qwqw 03-14-2009 00:58

aeo kardeş merak etme şimdide millet yemek bulamıyor.akp felan farkılı bişiy diil yani

NS 03-14-2009 01:05

Alıntı:

qwqw Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531345)
aeo kardeş merak etme şimdide millet yemek bulamıyor.akp felan farkılı bişiy diil yani

hadi yaa :hmm

ben kendimi biliyorum. 10 yasındayken babam akademisyen eve et sayılı gelirdi. iyi hatırlıyorum ayda 3 kez yedik mi ayrı bi mutlu olurduk.
pikniğe gidince et değil fasulye yediğimiz oldu
ben bunu biliyorum gelip de burada atıp tutma.
tuzu kuru olana hava hos.
farkı ben gayet iyi biliyorum senin öğretmene ihtiyac yok

Morte 03-14-2009 01:08

Alıntı:

qwqw Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531345)

Önce önünde olana, yediğine şükretmeyi öğren!

MDD 03-14-2009 01:58

Türkiye ampülün değil güneşin aydınlattığı daha ileri daha kemalist daha özgür bir ülke olurdu.

Beritan 03-14-2009 02:05

konuya bak olan bişeyi olmasaydı diye düşünüyoruz..
bakın bu zekayla ufumuz açık...
geleceğimizi düşünüyoruz..:)

__ysmn__ 03-14-2009 03:00

Ne mi olurdu?Çok güzel bir soru..
Biliyorsunuz, AKPden önceki, hükümet zamanında, başörtülü bayanların hastahanelere alınmayacağı konuşuluyordu ve meclis bunun için hazırlıklar yapıyordu..Değil okuma ve çalışma hakkı elinden alınmak, artık tedavi olma hakkı bile elinden alınmış bir çoğunluk ! Yaniiiiii eşittir; medeniyetsizliğin, cehaletin ve utanmazlığın zirvesine ulaşmış, herşeye rağmen, bütün yaptıklarına rağmen başı dik(?!), yaşayan ve yaşatan yöneticiler ve bunların istediği gibi halkı sömürmekte, istediği kadar adaletsiz davranmakta özgür destekçileri olacaktı. :)

qwqw 03-14-2009 04:20

YASEMİN yok türbanlılar üzerine atom bombası atılacaktı saçma sapan konusuyorunuz.

qwqw 03-14-2009 04:21

Alıntı:

aeo92 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531354)
hadi yaa :hmm

ben kendimi biliyorum. 10 yasındayken babam akademisyen eve et sayılı gelirdi. iyi hatırlıyorum ayda 3 kez yedik mi ayrı bi mutlu olurduk.
pikniğe gidince et değil fasulye yediğimiz oldu
ben bunu biliyorum gelip de burada atıp tutma.
tuzu kuru olana hava hos.
farkı ben gayet iyi biliyorum senin öğretmene ihtiyac yok

yaşın 16 senin 6 sene önce CHP baştaydı demi yüzde 47 almıştı :D sen gerçekmisin botmusun merak ediyorum :D

nost@lji 03-14-2009 04:33

AKP olmasaydı şu anda dünya krizle boğuşuyor türkiye dayanamaz batardı bundan önceki krizleri gördük herşey ateş pahasıydı şimdi ucuzluk ucuzluk üstüne heryerde kampanyalar var neden biliyormusunuz insanlar hükümetine güveniyor inanıyor.
Dolar artıyormuş altın fırlıyormuş bu bizleri yıldırmamalı başbakanımızın dediği gibi tl ile iş yapsınlar kimse batmaz.
Bir yakınım var diyor ki iyiki AKP var artık mafya babaları içerde önceki gibi birkaçgün sonra çıkamıyorlar bende diyorum iyiki AKP VAR ALLAH TÜRKİYENİN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN.

qwqw 03-14-2009 04:45

Alıntı:

nost@lji Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 531524)
AKP olmasaydı şu anda dünya krizle boğuşuyor türkiye dayanamaz batardı bundan önceki krizleri gördük herşey ateş pahasıydı şimdi ucuzluk ucuzluk üstüne heryerde kampanyalar var neden biliyormusunuz insanlar hükümetine güveniyor inanıyor.
Dolar artıyormuş altın fırlıyormuş bu bizleri yıldırmamalı başbakanımızın dediği gibi tl ile iş yapsınlar kimse batmaz.
Bir yakınım var diyor ki iyiki AKP var artık mafya babaları içerde önceki gibi birkaçgün sonra çıkamıyorlar bende diyorum iyiki AKP VAR ALLAH TÜRKİYENİN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN.

pazarı çıkta gez bakiyim ucuzmu pahalı tövbe tövbe

All times are GMT +3. The time now is 07:57.